Türkiye Finans’tan Cumhuriyetimizin 99. Yildönümünde 99 Çocuga Egitim Destegi

Türkiye Finans, Cumhuriyet’in 99. yilina özel dijital bir projeye imza atiyor.

Ekonomi 28.10.2022 10:53:00 0
Türkiye Finans’tan Cumhuriyetimizin 99. Yildönümünde 99 Çocuga Egitim Destegi

Türkiye Finans, Cumhuriyet’in 99. yilina özel dijital bir projeye imza atiyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Özgürlük ve bagimsizlik benim karakterimdir” sözlerinden ilham alarak bir yazi karakteri tasarlayan ve sosyal medya üzerinden #karakterimbagimsizlik hareketini baslatan kurum, bu hareketin pozitif etkisini arttirmak amaciyla Türkiye Egitim Gönüllüleri Vakfi’na bagista bulunarak Cumhuriyetin 99. yildönümünde 99 çocugun nitelikli egitimle bulusmasina destek sagliyor.

 

#karakterimbagimsizlik projesi için bir film de hazirlayan Türkiye Finans, bu proje ile Cumhuriyet’in ilelebet teminatinin ülkemizin bagimsizligi ve özgürlügü ile mümkün olabileceginin altini çiziyor.  

 

Türkiye Finans Katilim Bankasi, Cumhuriyet’in 99. yilina özel Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Özgürlük ve bagimsizlik benim karakterimdir” sözlerinden ilham alarak bagimsizligin yazi karakterini tasarladi. Sanli Türk bayraginin göklerde dalgalanmasindan esinlenerek olusturulan yazi karakteri #karakterimbagimsizlik etiketi ile Instagram’da paylasilirken; Türkiye Finans takipçilerini “bagimsizligin yazi karakteri” ile tasarlanmis çikartma ve GIF’lerle Cumhuriyet Bayrami coskusunu paylasmaya davet etti. 29 Ekim’e özel hazirlanan #karakterimbagimsizlik filmine Türkiye Finans’in dijital mecralari üzerinden ulasilabiliyor. Marka, Cumhuriyet’in 98. yilinda da ülkemizin farkli illerinde çekimlerini gerçeklestirdigi bir filmle “Yolu Cumhuriyet’ten Geçenlerin” hikâyesini anlatmisti.

 

Atatürk’ün ilelebet özgür ve bagimsiz olmanin bir karakter meselesi olduguna atifta bulunan sözleri Türkiye Finans tarafindan söyle paylasildi: “Özgürlük ve bagimsizlik benim karakterimdir. Ben, milletimin ve büyük ecdadimin en kiymetli mirasindan olan bagimsizlik aski ile yaratilmis bir adamim! Yasayabilmek için mutlaka bagimsiz bir milletin evladi kalmaliyim! Bu sebeple milli bagimsizlik, bence bir hayat meselesidir.

 

Türkiye Finans, 99. yilda 99 çocuga destek oluyor!

Sosyal medyada #karakterimbagimsizlik hareketini baslatan Türkiye Finans, bu hareketin #karakterimbagimsizlik diyen nice nesillerin yetismesine öncülük etmesi adina Türkiye Egitim Gönüllüleri Vakfi (TEGV) araciligiyla Cumhuriyet’imizin 99. yildönümüne özel bagimsizligin ve gelecegin teminati olan 99 çocugun egitimine destek olacagini açikladi. Geçen yil da 98 çocugun egitimine destek olan marka, bu destegi geleneksellestirmeyi hedefliyor. 


Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °