Baskan Çerçioglu ve Aydin’in Sultanlari’ndan AydinFest’te Otizm Farkindaligi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydinfest’in açilisinda Aydin’in Sultanlari’yla birlikte otizme dikkati çekti.

Güncel 30.10.2022 20:28:00 0
Baskan Çerçioglu ve Aydin’in Sultanlari’ndan AydinFest’te Otizm Farkindaligi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydinfest’in açilisinda Aydin’in Sultanlari’yla birlikte otizme dikkati çekti. Baskan Çerçioglu, binlerce Aydinlinin katildigi festivalde bu yil formalarinda otizm farkindaligina yer veren Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi’yla birlikte Aydinlilarla bulustu. 

 

Herkesin Cumhuriyet Bayrami'ni kutlayan Baskan Çerçioglu "Bu tarihi haftada bizi biz yapan ortak degerlerimiz etrafinda her zamankinden daha güçlüyüz. Birbirimize sarilmaliyiz. Birbirimize sarilmaliyiz ki Cumhuriyetimiz sonsuza dek devam etsin. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaslarini, sehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle aniyorum. Tesekkürler Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Her zaman izindeyiz. Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun" ifadelerini kullandi. Baskan Çerçioglu, otizmle ilgili de  “Takimimiz sporun yani sira sosyal sorumluluk projeleriyle de farkindalik yaratiyor. Geçen yil formalariyla kadina karsi siddete dikkat çeken Aydin’in Sultanlari bu yil da otizme dikkati çekiyor. Biz Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak otizmin farkindayiz. Otizm destek ve spor merkezlerimizle otizmli her bireyin yanindayiz” diye konustu.

 

Simdiye kadar Aydin'i takim sporlarinda Avrupa'da temsil eden tek takim olan Aydin'in Sultanlari ise sahneye son kazandiklari Balkan Kupasi ile çikti.

 


Perşembe 17.8 ° / 7.6 °
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °