Temizlik seferberligi Izmir'in her kösesine yayiliyor

Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin ekipleri Menemen’de sahaya indi

Güncel 2.11.2022 11:58:00 0
Temizlik seferberligi Izmir

Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin ekipleri Menemen’de sahaya indi
 

Izmir Büyüksehir Belediyesi'nin “Sen, Ben, Hepimiz! Tertemiz Izmirimiz” sloganiyla baslattigi çevre farkindaligi etkinligi Menemen'in Ulukent bölgesinde yapildi. Yüzün üzerinde personel temizlik yapti, bölgedeki çimler biçildi, agaçlar budandi ve molozlar kaldirildi.



Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’in kentteki çevre bilincini artirmak ve farkindalik yaratmak için “Sen, Ben, Hepimiz! Tertemiz Izmirimiz” sloganiyla baslattigi temizlik seferberligi ilçelerde devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi ekipleri son olarak yüzün üzerinde personelle Menemen’in Ulukent bölgesinde sahaya indi. 30 Agustos, 29 Ekim, 9 Eylül ve Istiklal mahallelerinde yürütülen temizlik çalismasi kapsaminda çöpler toplandi, çimler biçildi, agaçlar budanarak molozlar kaldirildi. Menemen’deki temizlik çalismasi 7 ayri ekip ve 20 temizlik araci ile yürütüldü.



“Adim adim tertemiz Izmir"
Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Dairesi Baskani Kemal Kiliç temiz kent hareketiyle yola çiktiklarini belirterek, "Bu hareketimiz her ilçede adim adim tertemiz bir Izmir’e kavusuncaya kadar devam edecek. Menemen ovalari olan bir ilçemiz. Moloz kirliligini kaldirmak için hafriyat ve moloz temizlik ekiplerimizle de çalistik. Kus Cenneti bölgesinde de de saha temizligi yaptik. Vatandaslarimiz çok memnun oluyor. Biz de vatandaslarimizdan desteklerini bekliyoruz. Biz temizlemek için haziriz. Onlardan da kirletmemelerini istiyoruz” dedi.



“Tertemiz bir Izmir için inançla, kararlilikla, askla çalismaya devam edecegiz”
Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’in “Askla Izmir” diyerek çiktigi yolda tertemiz kent yaratilmasi amaciyla çalismalar yürütüldügünü vurgulayan Izmir Büyüksehir Belediyesi Gediz Sube Müdürü Ali Kemal Elitas, “Tertemiz kent Izmirimizin her bir sokaginin, ilçesinin piril piril olmasi adina yüzlerce personelimiz, is makinelerimizle birlikte Menemendeyiz" dedi.



“Çok mutluyuz”
Temizlik seferberliginin baslamasina önderlik eden Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’e tesekkür eden 30 Agustos Mahalle Muhtari Metin Görgü ise, kendisinin ve mahalledeki vatandaslarin memnuniyetini dile getirdi. Muhtar Görgü, “Yerinde bir çalisma oldu, eksiklerimizi tamamliyoruz. O yüzden çok mutluyuz. Hizmetlerden dolayi vatandaslardan olumlu geri dönüsler aliyoruz” diye konustu.


Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °
Perşembe 30.7 ° / 19 °