DANSIN SEHZADELERI DÜNYA SAMPIYONU

IDO Sportif Latin Danslari Dünya Sampiyonasi'na katilan Manisa Can Polat Karayel Dans Akademi sporculari elde ettikleri derecelerle Türkiye'ye madalyalarla döndü.

Güncel 2.11.2022 22:56:00 0
DANSIN SEHZADELERI DÜNYA SAMPIYONU

HABER MERKEZI

Dünyanin en prestijli yarismalarindan biri olan International Dance Organization’un düzenledigi IDO Sportif Latin Danslari Dünya Sampiyonasi'na katilan Manisa Can Polat Karayel Dans Akademi sporculari elde ettikleri derecelerle Türkiye'ye madalyalarla döndü. Uluslararasi yarismada pek çok kategoride yüz güldüren takimin final dereceleri söyle:

IDO SPORTIF LATIN DANSLARI SAMPIYONASI SALSA SOLO ÇOCUKLAR 1.LIGI,

BACHATA SOLO ÇOCUKLAR 1.LIGI,

KARAYIP SHOW ÇOCUKLAR 2.LIGI,

SALSA COUPLE ÇOCUKLAR 3.LÜGÜ,

SALSA DUO ÇOCUKLAR 3.LÜGÜ,

KARAYIP SHOW YETISKINLER  5.LIGI, 

KARAYIP SHOW ÇOCUKLAR DÜNYA 6.LIGI,

SALSA SOLO YETISKINLER DÜNYA 7.LIGI,

BACHATA COUPLE YETISKINLER DÜNYA 8.LIGI.

Alinan derecelerin yaninda pek çok kategoride yari final performanslariyla da Türkiye'yi gururlandiran sporcularin basarisini degerlendiren Manisa'nin yasayan dans efsanesi Milli Takim Antrenörü Can Polat Karayel duygularini söyle paylasti: "Yillar önce Manisa’yi Dansin sehri yapmak için çiktigimiz bu yolda belki de en zor ama en  güzel adimi atmis bulunuyoruz. Yillardir verdigimiz emeklerin, döktügümüz terlerin karsiligini bu büyük yarismada ülkemizi en iyi sekilde temsil ederek aldik. Sporcularimiz bir çok kategoride dünya sampiyonlugu, kürsü dereceleri, kupa ve madalyalar alarak hem bizi hem de tüm Türkiye’yi gururlandirmayi basardi. Basta ekibim olmak üzere tüm Can Polat Karayel Dans Akademi ailesini tebrik eder, bu harika sonuçlar için kutlarim. Amacimiz her sene daha ileriye gitmek oldugu için çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacagimiza emin olabilirsiniz."


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °