Izmir Büyüksehir Belediyesi karavan parklarina düzenleme getiriyor

Karavanlar için 4 ayri nokta önerildi

Güncel 3.11.2022 16:56:00 0
Izmir Büyüksehir Belediyesi karavan parklarina düzenleme getiriyor

Karavanlar için 4 ayri nokta önerildi

 

Inciralti Kent Ormani’nda uzun süredir park halinde bulunan, güvenlik ve temizlik açisindan sorun yaratan karavanlar Balçova Ilçe Emniyet Müdürlügü’nden gelen talep üzerine kaldiriliyor. Izmir Büyüksehir Belediyesi, sayilari giderek artan karavanlar için 4 ilçede ücretsiz park yeri belirledi. 

 

Inciralti Kent Ormani Rekreasyon alani içerisinde uzun süredir park halinde bulunan karavanlarin kaldirilmasi karari alindi. Kent Ormani’na gelen ziyaretçilerin otopark ihtiyacinin karsilanmasi, güvenlik önlemleri ve çevre temizligi gibi konularda Balçova Ilçe Emniyet Müdürlügü’nün 2 Kasim 2022 tarihindeki yazisi dogrultusunda bir çalisma yapan Izmir Büyüksehir Belediyesi, 4 ilçede ücretsiz geçici karavan park alani belirledi. Izmir Kamp ve Karavan Dernegi ile bir bilgilendirme toplantisi yapilarak karavan park yerleri ile ilgili bilgilendirme yapildi. 

 

Zabita duyuru yapti

Kent içinde sayilari giderek artan karavanlarin güvenli ve saglikli bir sekilde parklanma yapabilmeleri için belirlenen noktalar Izmir Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskanligi tarafindan Inciralti Kent Ormani’ndaki karavan sahiplerine bildirildi. Zabita ve Il Emniyet Müdürlügü ekipleri nezaretinde karavanlarin nakliyesi için çalisma baslatildi.  

 

Belirlenen yerler

Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin karavanlar için belirledigi geçici ücretsiz park alanlari Konak Halkapinar Mahallesi 1443 Sokak, Çigli Büyük Çigli Mahallesi 8250 Sokak -Yeni Havaalani Caddesi kesisimi (ESHOT Garaji bitisigi), Balçova Çetin Emeç Mahallesi Üniversite Caddesi üzeri ile Bornova Yüzbasi Ibrahim Hakki Caddesi Yüzbasi Ibrahim Hakki Parki bitisigi olarak belirlendi. 


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °