Saglikçilarin Sorunlari Ankara’ya Tasindi

BASKAN YILMAZ; BIZ MILLETIN DEGERLERIYLE SENDIKACILIK YAPIYORUZ

Güncel 4.11.2022 16:48:00 0
Saglikçilarin Sorunlari Ankara’ya Tasindi

BASKAN YILMAZ; BIZ MILLETIN DEGERLERIYLE SENDIKACILIK YAPIYORUZ

 

Saglik-Sen Izmir 1 Nolu Sube Baskani Gencer Yilmaz, sendika yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçeklestirdiklerini açiklayarak, basta saglik çalisanlarini sorunlari olmak üzere bir çok konuyu yetkililere aktardiklarini dile getirdi.

 

Saglik-Sen Izmir 1 Nolu Sube Baskan ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’da AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, Saglik-Sen Genel Baskani Semih Durmus ve AK Parti Izmir Milletvekillerini ziyaret etti. Yapilan görüsmelerle ilgili yazili bir açiklama yapan Saglik-Sen Izmir 1 Nolu Sube Baskani Gencer Yilmaz, basta saglik çalisanlarini sorunlari olmak üzere, yerelde idarecilere aktardiklari bir çok konuyu yetkililerle görüstüklerini vurguladi.

 

Yilmaz, “Saglik Sen Izmir 1 nolu sube yönetimi olarak Ankara ziyaretleri kapsaminda Saglik çalisanlarinin sorunlari ile yeni tesvik ek ödeme yönetmeligindeki düzeltilmesi gereken maddeleri, Saglik çalisanlarinin banka promosyonlari noktasindaki beklentileri, Sözlesmeli personelin kadroya geçirilmesi, EYT hakkindaki yasal düzenlemeler ve Görevde yükselme ve unvan degisikligi sinavi gibi birçok önemli konularda görüs alisverisinde bulunduk” dedi.

 

Saglik-Sen’in saglik ve sosyal hizmet çalisanlarinin sorunlarini çözmek için ve refah seviyelerini artirmak için mücadele ettiklerini ve sorunlari her daim dile getireceklerini belirten Yilmaz açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

 

“Yetkili oldugumuz günden bu yana saglik ve sosyal hizmet emekçileri için yüzlerce kazanima imza attik. Pek çok sorunun çözüme kavusmasini sagladik. Mücadelemiz saglik ve sosyal hizmet çalisanlarinin refah seviyelerini artirmak içindir. Biz milletin degerleriyle sendikacilik yapiyoruz. Bizim yola çiktigimizda hedefimiz, saglik ve sosyal hizmet çalisanlarinin sorunlarini çözmek ve yüzlerini güldürmekti. Bugün de ayni anlayisla, azim ve kararlilikla çalismalarimizi sürdürüyoruz” diye konustu.


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °