IZMIR DEPREMINDE HAYATINI KAYBEDENLERIN SAYISI 2'YE ÇIKTI

Bu sabah yasanan ve merkez üssü Izmir'in Buca ilçesi olan 4.9 büyüklügündeki deprem nedeniyle 2 kisi hayatini kaybetti. Depremde kalp krizi geçiren Aysen Ersüzen'in ardindan, korkup evinin balkonundan atlayan Efe Altay Saral da tedavi gördügü hastanede ve

Güncel 4.11.2022 18:48:24 0
IZMIR DEPREMINDE HAYATINI KAYBEDENLERIN SAYISI 2

Bu sabah yasanan ve merkez üssü Izmir'in Buca ilçesi olan 4.9 büyüklügündeki deprem nedeniyle 2 kisi hayatini kaybetti. Depremde kalp krizi geçiren Aysen Ersüzen'in ardindan, korkup evinin balkonundan atlayan Efe Altay Saral da tedavi gördügü hastanede vefat etti.

Izmir'de bu sabah saat 3.29'da meydana gelen depremde kalp krizi geçirip yasamini yitiren Aysen Ersüzen'in ardindan bir aci haber de korkup balkondan atlayan üniversite ögrencisi Efe Altay Saral'dan geldi. Buca'daki 4 katli binanin birinci katindan atlayip agir yaralanan 18 yasindaki Efe Saral, Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi'nde tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

AYSEN ERSÜZEN TOPRAGA VERILDI

Deprem aninda kalp krizi geçirerek hayatini kaybeden Aysen Ersüzen topraga verildi. Haci Ahmet Küçükdogan Camii'ndeki cenaze törenine CHP Genel Baskan Basdanismani ve Izmir Milletvekili Tuncay Özkan da katildi.


Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °