Çukurova büyük açilisa hazir

CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu ve IYI Parti Lideri Meral Aksener de katilacak.

Güncel 6.11.2022 17:25:00 0
Çukurova büyük açilisa hazir

CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu ve IYI Parti Lideri Meral Aksener de katilacak.

 

Çukurova Belediyesi, 8 buçuk yilda 8'inci toplu açilis ve temel atma töreni için tüm hazirliklarini tamamladi. Millet Ittifakinin iki önemli liderinin de katilacagi tören için Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, tüm Adanalilara davette bulundu. Törende 23 eserin açilisi yapilacak, 14 eserin de temeli atilacak.

 

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, bütün Adanalilari 12 Kasim cumartesi günü yapilacak 8 buçuk yilda 8'inci toplu açilis ve temel atma törenine davet etti.

 

Çagrisini Halk Günü toplantisinda yenileyen Baskan Soner Çetin, açilisina Millet Ittifakinin iki önemli lideri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ve IYI Parti Genel Baskani Merak Aksener'in de gelecegini hatirlatti.

 

Her yil mutlaka bir toplu açilis ve toplu temel atma töreni gerçeklestirdiklerini belirten Baskan Soner Çetin, "12 kasimda 8 buçuk yilda 8'inci toplu açilis ve temel atma törenini yapacagiz. 23 eseri açagiz, 14 eserin temelini atacagiz. Burada açilisini yapacagimiz eserlerin hiçbirinin açilisi daha önce yapilmadi" dedi.

 

Açilisi yapilacak hizmetlerle ilgili tek tek bilgi veren Baskan Soner Çetin, "Gece gündüz çalismak bu örnek alinacak projeleri hayata geçermek, iki lideri Adana'da getirmek benden ve sahip çikmak sizden" ifadesini kullandi.

 

Baskan Soner Çetin, "Iki ilderi bagrimiza basacagiz, layikiyla karsilayip layikiyla ugurlayacagiz. Tüm Adanalilari törenimize bekliyorum. Açilis törenimizin mitinge dönüsecegini düsünüyorum. Sonrasinda da Ferhat Göçer konseriyle hep birlikte eglenecegiz" seklinde konustu.

 

Baskan Soner Çetin, 12 Kasim'dan önce Büyük Önder Atatürk'ün anilacagini belirterek, sunlari söyledi:

 

"12 kasimdan hemen önce 10 kasim var. O gün türkiye'de hayat duruyor, yüzyilin en büyük lideri için saygi durusunda bulunuyoruz. Bize bu günleri saglayan, kadinlara haklarini veren, çocuklara bayram hediye eden dünyanin en büyük lideri için saygi durusunda bulunacagiz. 10 kasimda da bazi etkinliklerimiz olacak. Hepinizi bekliyorum."

 

Baskan Soner Çetin konusmasinin ardindan Halk Günü toplantisinda vatandaslardan gelen sorun ve önerileri dinledi, sorunlarin çözümü için ilgili birimlere talimat verdi.


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °