Tunç Soyer: Izmir'de Nutuk'u okumayan genç kalmayacak

16 noktada 10 bin Nutuk dagitildi

Güncel 10.11.2022 13:02:00 0
Tunç Soyer: Izmir

16 noktada 10 bin Nutuk dagitildi
 

Izmir Büyüksehir Belediyesi, bugün kentin 16 noktasinda 10 binin üzerinde Nutuk kitabini Izmirliler ile bulusturdu. Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer,  Cumhuriyet Meydani’ndaki dagitima katildi. Baskan Soyer, “Izmir’de Nutuk’u okumayan genç kalmayacak” dedi.


Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatinin 84’üncü yil dönümü için hazirladigi anma programi kapsaminda yurttaslara 10 binin üzerinde Nutuk kitabi dagitildi. “Kurdugun Gelecek Bize Emanet” sloganiyla IZELMAN tarafindan bastirilan Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabi sabah saat 08.30-09.30 saatleri arasinda kentin 16 farkli noktasinda Izmirliler ile bulusturuldu.


Cumhuriyet Meydani’ndaki dagitima katilan Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer de bir Nutuk aldi. Baskan Soyer, “Mustafa Kemal Atatürk’ü sadece anmak yetmez onu anlamamiz gerekir. Atamizi anlamanin yolu onun fikirlerini, ideallerini benimsemekten, neyi neden yaptigini, nasil bir yol izledigini bilmekten geçer. Bu amaçla bugünün ve gelecegimizin en önemli paydasi olan Genç Izmir gönüllüleri ve Izmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerinden olusan gençler araciligiyla kentimizin 16 noktasinda Atamizin bizzat kendisinin kaleme aldigi Nutuk eserini halkimizla bulusturduk. Izmir’de Nutuk’u okumayan genç kalmayacak” dedi.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °