Ahmet Davutoglu 13 Kasim'da Manisalilarla Bulusacak

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoglu partisinin Manisa Il Teskilatinca düzenlenen bir dizi programa katilmak üzere 13 Kasim Pazar günü Manisa’da olacak

Güncel 11.11.2022 14:09:00 0
Ahmet Davutoglu 13 Kasim

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, Manisalilarla bulusmak ve çesitli etkinliklere katilmak üzere 13 Kasim Pazar günü Manisa’da olacak. Program çerçevesinde ayni gün saat 13.00’da Manolya meydaninda halka hitap edecegi duyurulan Davutoglu, ayrica çesitli STK temsilcileriyle bir araya gelecek ve yine partisinin Gençlik Politikalari Baskanligin ve Manisa Il yönetimince tertip edilen Gençlik Bulusmasina katilim saglayacak.

 
Günler öncesinden Manisa’ya gelerek Ahmet Davutoglu'nun Manisalilarca coskulu bir sekilde karsilanmasi için hazirliklari baslatan Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve 24-25-26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdag’in Gelecek Partisi Il Baskani Nurten Onultmak, il yönetimi ve partisine mensup tüm ilçe teskilatlariyla birlikte organizasyonun eksiksiz tamamlanmasi için yogun çaba gösterdikleri dikkatlerden kaçmadi.


Siyaset arenasinda takdir toplayan çikislariyla da büyük bir ilgiye mazhar olan Davutoglu’nun Manisa programina çevre il ve ilçelerden de yogun katilim bekleniyor. 

Pazar günü gerçeklesecek olan program kapsaminda Manisalilari (Sekiz havuz) Manolya meydanina beklediklerini ve bu kapsamda 100 Bine yakin davet mesajiyla sosyal medya paylasimi yayinladiklarini kaydeden Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag, "13 Kasim 2022 Pazar günü saat 13 te Manolya (8 Eylül) meydanindayiz..Genel Baskanimiz Prof. Dr. Sn.Ahmet Davutoglu “Manisa Bulusmasi”adli toplantimiza katilacaklardir. Manisa’da yasayan tüm vatandaslarimizi bekliyoruz…" ifadesinde bulunurken Gelecek Partisi Manisa Il Baskani Nurten Onultmak tüm hazirliklari tamamladiklarini ve Genel Baskanlari Ahmet Davutoglu'nu Manisa'da konuk etmekten büyük bir mutluluk ve onur duyacaklarini dile getirdi.

 

 


Perşembe 17.8 ° / 7.6 °
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °