EKREM IMAMOGLU: “TOGG’DAN 100 ADET ELEKTRIKLI ARAÇ TALEBIMIZ OLDU ANCAK TALEBIMIZIN KARSILANMAYACAGINI ÖGRENDIK”

Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu, “Tarihi Yarimada’da kullanmak için yerli ve milli TOGG’dan 100 adet elektrikli araç talebimiz oldu. Bu açiklamayla, TOGG’dan sadece Sayin Cumhurbaskani’nin siparis yetkisi oldugunu yani talebimizi

Güncel 13.11.2022 12:12:52 0
EKREM IMAMOGLU: “TOGG’DAN 100 ADET ELEKTRIKLI ARAÇ TALEBIMIZ OLDU ANCAK TALEBIMIZIN KARSILANMAYACAGINI ÖGRENDIK”

Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu, “Tarihi Yarimada’da kullanmak için yerli ve milli TOGG’dan 100 adet elektrikli araç talebimiz oldu. Bu açiklamayla, TOGG’dan sadece Sayin Cumhurbaskani’nin siparis yetkisi oldugunu yani talebimizin karsilanmayacagini ögrendik. Israrla siramizi bekleyecegimizi duyururuz” açiklamasini yapti.

Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu, Türkiye üretimi olan TOGG’dan 100 adet elektirikli araç talebinde bulundugunu ancak taleplerinin reddedildigini TOGG tarafindan verilen yazili cevabi paylasarak duyurdu. TOGG tarafindan verilen cevapta sunlar kaydedildi:

“Mart 2023 tarihinde yollara çikacak akilli cihazimiza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz. Daha önce de açikladigimiz gibi ön siparis sürecini Subat 2023 itibariyle baslatacagiz. O tarihe kadar kullanicilarimizi merkeze aldigimiz #USECASEMobility vizyonumuza uygun bir sekilde sizleri sürece iliskin bilgilendirmeye devam edecegiz.

Cumhurbaskanimiz Sn. Recep Tayyip Erdogan tarafindan verilen ön siparisler disinda siparis almadigimizi yinelemek isteriz.”

Ekrem Imamoglu ise verilen bu yazili yanitla beraber sosyal medya hesabindan sunlari dedi:

“Tarihi Yarimada’da kullanmak için yerli ve milli TOGG’dan 100 adet elektrikli araç talebimiz oldu. Bu açiklamayla, TOGG’dan sadece Sayin Cumhurbaskani’nin siparis yetkisi oldugunu yani talebimizin karsilanmayacagini ögrendik. Israrla siramizi bekleyecegimizi duyururuz”


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °