Bakan Soylu konusunca 86 yasindaki Bilecikli Recep dede gözyaslarini tutamadi

Bakan Soylu konusunca 86 yasindaki Bilecikli Recep dede gözyaslarini tutamadi

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Egitim Baskanligi'nca düzenlenen Teskilat Akademisi Türkiye Yüzyili Egitim Programi'na katildi.

Sedat CEYLAN / BILECIK (IGFA) - Bilecik'in Osmaneli ilçesinde partisinin Teskilat Akademisi programina katilan Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Türkiye'yi geçmisten aldiklari tecrübelerle bambaska bir noktaya tasidiklarini söyledi.

Hedeflerinin Türkiye Yüzyili oldugunu ifade eden Bakan Soylu, "Bunu hep birlikte saglayacagiz. AK Parti olarak Cumhur Ittifaki olarak Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ile birlikte saglayacagiz. Tayyip Erdogan’in arkadaslariyla, yol arkadaslariyla, dava arkadaslariyla burada bu inanci görüyorum. 2023 seçimlerinde Bilecik’te tarihi bir zaferin altina imza atmaya, Türkiye Yüzyilinin baslangicinin imzasini atmaya hazir miyiz“ diye konustu.

Osmaneli ilçesinde yogun katilimin gerçeklestigi programda Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun konusmasini dinleyen 86 yasindaki Recep Tufan Bakan Soylu’yu dinlerken gözyaslarina boguldu.

Bilecik AK Parti il Baskan Yardimcisi Serkan Isik ile birlikte Bakan Soylu’yu dinleyen Recep Tufan, Bakan Soylu’nun "Bu salon yoklugu ve yoksullugu gördü. Bu salon hastanelerde gecenin 10’undan 11’den sonra sabaha kadar doktor yüzü degil acaba sira alabilir miyim diyenleri gördü" demesiyle gözyaslarina boguldu.

Teskilat Akademisi Türkiye Yüzyili Egitim Bilecik Programi'na AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yagci, AK Parti Bilecik Il Baskani Serkan Yildirim, MHP Bilecik Il Baskani Muhammed Fatih Yasar, Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin, AK Parti Ilçe Baskanlari, Belediye Baskanlari ve vatandaslar katildi.