CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu Türkiye'ye Çukurova'dan seslendi

Sandiga gidin ve Türkiye'nin kaderini degistirin

Güncel 13.11.2022 14:21:00 0
CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu Türkiye

Sandiga gidin ve Türkiye'nin kaderini degistirin

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, tüm Türkiye'ye Çukurova Belediyesi'nin gerçeklestirdigi 8 Buçuk Yilda 8'inci Toplu Açilis ve Temel Atma Töreninde seslendi. CHP Lideri Kiliçdaroglu, "Sandiga gidin ve Türkiye'nin kaderini degistirin" ifadesini kullandi.

 

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener'in de katildigi ve Millet Ittifakinin zirvesini bulusturan törende konusan Kemal Kiliçdaroglu, "Sizden sadece bir sey istiyorum; sandiga gideceksiniz, sandik gelecek ve oyunuzu kullanacaksiniz. Bugün gitmeyim, oy kullanmayim demeyin. Sandiga gidin ve Türkiye'nin kaderini degistirin" dedi.

 

KILIÇDAROGLU CUMHURBASKANI, AKSENER BASBAKAN

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de konusmasinda Kiliçdaroglu için cumhurbaskani, Aksener için de basbakan ifadesini kullandi.

 

Sözlerine Büyük Atatürk'ün; "Vatanini en çok seven görevini en iyi yapandir. Lafla olmaz vatan sevgisi, hangi isi yapiyorsun en iyi sekilde yapmakla mümkündür. Çalismadan, yorulmadan ve üretmeden rahat yasamaya çalisan milletler önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini, daha sonra da istikbal ve istiklallerini kaybederler" sözlerini hatirlatarak baslayan Baskan Soner Çetin, "Sayin genel baskanlarim sizlerin talimatlariniz ve Ulu Önderimizin gösterdigi yol dogrultusunda biz de ekip arkadaslarimizla birlikte gece gündüz çalisiyoruz. Bu yola çikarken halkimiza ve sizlere bir söz verdik. vücudumuzdaki her su damlasini ter olarak akitiyoruz dedik ve onun geregini yapiyoruz.

 

2014'ün 2 Nisaninda görevi devraldik. daha 7'nci ayda ilk toplu açilis törenini gerçeklestirdik. simdi 8'inci toplu açilis törenini yapiyoruz. dünyanin en mutlu insaniyim. türkiye'nin en büyük iki lideri biri cumhurbaskani digeri basbakan olacak. bu bizim için büyük gurur. Gelecek yil 9'uncu, görevimizin son yilinda d a10'uncu toplu açilisi yapacagiz

 

Derler ya annelerin yemegi lezzetli olur diye. Çünkü içine sevgilerini koyuyorlar. biz de hizmetlerimize askimizi, sevgimizi, kalibimizi gövdemizi koyuyoruz."

 

Toplumun tüm kesimlerini düsünen projeler gelistirdiklerini ve yeni dogandan cenaze hizmetlerine kadar bu hizmetleri eksiksiz yerine getirdiklerini anlatan Baskan Soner Çetin, söyle devam etti:

 

"Hiçbir zaman sikayet etmedik ama borçlu bir belediye teslim almistik. Mazeretlerin arkasina hiç siginmadik. bir yandan borç ödedik bir yandan hizmet ürettik. Bugün gururla söylüyorum Çukurova Türkiye'nin borçsuz ender belediyelerden biridir. bundan sonra daha büyük islere kalkisacagiz.

 

Bugün tarihi bir gün, bu gün iki büyük liderimiz burada. tüm belediye baskanlarimiz adina konusuyorum. sayin genel baskanlarim yereli bize birakin ülkeyi yönetmek de sizlere ait bizler sizlerin her zaman arkasinda olacagiz."

 

Konusmalarin ardindan CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu ve IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener'le el ele sahneye çikan Baskan Soner Çetin her iki lidere de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yagliboya tablosunu hediye etti.

 

Ardindan Kiliçdaroglu, Aksener, Büyüksehir Belediye Baskanlari, milletvekilleri ve il baskanlarinin katilimi ile açilis yapildi. Açilistan sonra Ferhat Göçer birbirinden güzel sarkilarini söyledigi bir konser verdi.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °