Türkiye Enerji Zirvesi’ne Geri Sayim Basladi

“Dünya’nin Gözü 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez’de Olacak.”

Güncel 14.11.2022 12:50:00 0
Türkiye Enerji Zirvesi’ne Geri Sayim Basladi

 “Dünya’nin Gözü 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde, 

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez’de Olacak.”

 

Türkiye enerji piyasasinin “Geleneksel ve En Büyük Aile Bulusmasi” 12. Türkiye Enerji Zirvesi için geri sayim basladi. T.C. Enerji Bakanligi’nin himayelerinde, Enerji Fuarcilik tarafindan 21-22 Kasim 2022 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen zirveye; T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, Almanya Eski Basbakani Gerhard Schröder ve sektörün önde gelen dünya liderleri katilacak. 

 

Dünyanin gözü, ‘Enerji ve Jeopolitik Özel’ ana temasi ile bu yil Antalya’da 12’ncisi gerçeklesecek Türkiye Enerji Zirvesi’nde; T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez’de olacak. Bakan Dönmez, Türkiye ve küresel enerji piyasalarindaki son gelismeler, Akdeniz ve Orta Dogu'da enerji piyasalarini etkileyen konular ile Rusya-Ukrayna savasinin derinlestirdigi ve basta Avrupa olmak üzere dünyayi etkileyen enerji tedarik sorunlari ve çözüm önerilerini kamuoyuna açiklayacak.

 

Türkiye enerji piyasasinin en kapsamli ve en genis katilimli zirvesinde, Almanya Eski Basbakani Gerhard Schröder de konusmaci olarak yer alacak. Ayni zamanda Rus gazini Avrupa'ya tasiyacak Kuzey Akim 2 dogal gaz boru hatti projesinin yürütücü firmasi Nord Stream AG ve 2 AG’nin Hissedarlar Komitesi Baskani olan Schröder, “Enerji ve Jeopolitik Özel” baslikli oturumunun özel konugu olacak. 

 

21-22 Kasim 2022 tarihlerinde Antalya’da Regnum Carya Golf & Spa Resort Hotel’de yapilacak 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde, yenilenebilir enerji kaynaklari ve yesil enerji, tüm yönleriyle gündeme tasinacak. Zirvede EPIAS, BOTAS, TPAO, MAPEG, EÜAS, GAZBIR, PETDER, TÜSIAD, TOBB gibi kamu ve özel sektörden elektrik, dogal gaz, akaryakit ve LPG piyasalari ile is dünyasindan ulusal ve uluslar arasi liderler konusmaci olarak yer alacak.

 

Türkiye Enerji Zirvesi’nde; “Türkiye ve Dünya Enerji Piyasalarinda Son Gelismeler”, “Türkiye ve Dünya Ekonomisinde Son Gelismeler”, “Dogal Gaz Piyasasi”, “Arama Üretim”, “Türkiye LPG Piyasasi”, ”Avrupa Enerji Krizi”, “Akaryakit Piyasasi”, “Elektrik Piyasasi”, “Karbon Piyasalari”, “Hidrojen ve Enerji Depolama”, “Yenilenebilir Enerji” gibi önemli oturum basliklariyla enerjiye dair tüm gelismeler genis kapsamli olarak ele alinacak. 


Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °