CHP Isparta, Nazliaka'yi agirladi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Il Baskani H. Yalim Halici, geçtigimiz gün önemli bir konuk agirladi. Yasam Hak otobüsü ile Isparta'ya gelen CHP Parti Meclis Üyesi ve Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka'yi agirlayan Baskan Halici, Nazliaka'yl

Güncel 19.11.2022 17:24:00 0
CHP Isparta, Nazliaka

ISPARTA (IGFA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Il Baskani H. Yalim Halici; mahalle mahalle, ilçe ilçe dolasmaya devam ediyor.

Geçtigimiz gün Isparta'ya gelen CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka ile birlikte, önce Egirdir ilçesinde esnaf ve vatandaslar ile bir araya gelen heyet, daha sonra Il Baskanligina geçerek partililer ile bulustu. Aile Destekleri Sigortasini, Ispartalilara anlatmak için sehre gelen Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka'ya, Kadin Kollari MYK üyesi Bahar Önal, Kadin Kollari Isparta Il Baskani Pembe Görgeç, Isparta Il Baskani Yalim Halici ve partililer eslik etti. Aile Destekleri Sigortasi Toplantisinda, Ispartali vatandaslar ile bir araya gelen Nazliaka, geçtigimiz günlerde Isparta'da esi tarafindan hayattan koparilan Rabia Yilmaz'in annesi Ayfer Aydinli ile duygu dolu anlar yasadi. Toplanti salonuna gelen Aydinli, Genel Baskan Nazliaka'yi salonun girisinde karsiladi.

Salona beraber giris yapan heyet, Ispartalilar tarafindan büyük bir cosku ile karsilandi. Toplanti sonrasinda Il Baskani Yalim Halici, Kadin Kollari Il Baskani Pembe Görgeç, Kadin Kollari MYK üyesi Bahar Önal ve Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka, Gönen Ilçesine hareket etti. Gönen de partililer ile bulusan heyet Gönen Kadin Kooperatifi'ni ziyaret etti. Heyetin son duragi ise Gönen Belediyesiydi. Belediye baskani Osman Kesmenden bilgi alan Nazliaka, Isparta heyetine tesekkür ettikten sonra sehirden ayrildi. Baskan Halici, verimli bir gün geçirdiklerini belirtti.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °