SIYASILERDEN 'DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ' MESAJLARI

Siyasiler, 20 Kasim Dünya Çocuk Haklari Günü dolayisiyla kutlama mesajlari yayinladi. CHP Grup Baskanvekili Engin Özkoç, “Çocuklarimizin yüzlerindeki tebessümün hiç solmamasi için onlarin haklarini korumak ve savunmak zorundayiz. Dünya Çocuk Haklari Günü'

Güncel 20.11.2022 19:31:40 0
SIYASILERDEN

Siyasiler, 20 Kasim Dünya Çocuk Haklari Günü dolayisiyla kutlama mesajlari yayinladi. CHP Grup Baskanvekili Engin Özkoç, “Çocuklarimizin yüzlerindeki tebessümün hiç solmamasi için onlarin haklarini korumak ve savunmak zorundayiz. Dünya Çocuk Haklari Günü'nde çocuklarimiza daha iyi bir gelecegin sözünü veriyorum” dedi. CHP Grup Baskanvekili Özgür Özel ise “Tüm çocuklarimizin hayallerini gerçeklestirebilecekleri, çocukluklarini yasayabilecekleri, hak ihlali yasamayacaklari, adalete erisebilecekleri bir gelecegi insa etmek için çalisiyoruz” mesajini paylasti.

Siyasiler ve kamu kurumlari, 20 Kasim Dünya Çocuk Haklari Günü’nü, bugün sosyal medya hesaplarinda yayinladiklari mesajlarla kutladi. O mesajlardan bazilari söyle:

TBMM Baskani Mustafa Sentop: Her çocugun hakkinin, mutlulugunun, esenliginin ve yüksek yararinin hiçbir ayrim olmaksizin korundugu ve bütün insanligin en öncelikli gayesi oldugu bir dünya… En büyük dilegimiz ve en yüce gayretimiz. Kurulusu çocuklara armagan bir bayram olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz, ülkemiz ve yüce Türk Milleti’miz, dünyanin bütün çocuklarinin huzuru, sagligi ve mutlulugu adina ve ‘daima çocuklardan yana’ mücadelesini hiç vazgeçmeden sürdürecektir.

CHP Grup Baskanvekili Engin Özkoç: Çocuklarimizin yüzlerindeki tebessümün hiç solmamasi için onlarin haklarini korumak ve savunmak zorundayiz. Dünya Çocuk Haklari Günü'nde çocuklarimiza daha iyi bir gelecegin sözünü veriyorum.

CHP Grup Baskanvekili Özgür Özel: Tüm çocuklarimizin hayallerini gerçeklestirebilecekleri, çocukluklarini yasayabilecekleri, hak ihlali yasamayacaklari, adalete erisebilecekleri bir gelecegi insa etmek için çalisiyoruz.

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu: Gelecegimiz, umudumuz çocuklarimizin 20 Kasim Dünya Çocuk Haklari Günü kutlu olsun.

Saglik Bakani Fahrettin Koca: Bugün 20 Kasim Dünya Çocuk Günü. Umutlarimiza sarilalim.

Milli Savunma Bakanligi: Bugün Dünya Çocuk Haklari Günü. Görmek istemeyenler olsa da terör örgütü PKK/YPG, bu cografyada bebekleri ve çocuklari acimasizca katletmeye devam ediyor. Son olarak dünyalar tatlisi Ecrin ve Yagmur’u bizlerden ayirdilar. Çocuk katillerinden hesap sormaya devam edecegiz.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Basarir: Yeryüzündeki tüm çocuklarin esit ve özgür yetistigi; egitim, saglik, yasam, barinma ve diger tüm imkanlardan esit olarak faydalanabildigi, düslerini gerçeklestirebildigi, çocuklugunu doyasiya yasayabildigi bir dünya diliyorum.

AKP Genel Baskan Yardimcisi Leyla Sahin Usta: Gelecegin mimari çocuklarimizin en iyi sekilde yetismesi hepimizin vazifesi. Bunun için tüm dünya, çocuklarimizin yarinlara güçlü sekilde hazirlanmasi için çaba göstermeli. Yavrularimizin huzur ve güvenle yasadigi bir dünya temennisiyle 20 Kasim Dünya Çocuk Haklari Günü kutlu olsun.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Basarir: Yeryüzündeki tüm çocuklarin esit ve özgür yetistigi; egitim, saglik, yasam, barinma ve diger tüm imkanlardan esit olarak faydalanabildigi, düslerini gerçeklestirebildigi, çocuklugunu doyasiya yasayabildigi bir dünya diliyorum.

Eskisehir Büyüksehir Belediyesi: Çocuklar kesfettikçe ögrenmek, yasadikça eglenmek, düsündükçe var olmak istiyorlar. Haklarinin bilinciyle yarinlarimizi aydinlatan tüm çocuklarimiza selam olsun!


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °