CHP Izmir Il Baskani Deniz Yücel Seferihisar'da Cumhuriyet Halk Partili kadinlarla kahvaltida bulustu

Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi'nde CHP Seferihisar ilçe Baskanligi tarafindan organize edilen Cumhuriyet Halk Partili kadinlarla kahvalti ve sohbet bulusmasini gerçeklestiren Izmir Il Baskani Deniz Yücel

Güncel 22.11.2022 12:23:00 0
CHP Izmir Il Baskani Deniz Yücel Seferihisar

Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi'nde CHP Seferihisar ilçe Baskanligi tarafindan organize edilen Cumhuriyet Halk Partili kadinlarla kahvalti ve sohbet bulusmasini gerçeklestiren Izmir Il Baskani Deniz Yücel, Seferihisar CHP Ilçe Baskani Senem Gürer Solak, Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin ve esi Fatma Yetiskin, CHP Izmir Il Baskan Yardimcisi Fulya Alçay, CHP Seferihisar ilçe Örgütünün her kademesinden kadin yöneticiler salonu dolduran 300 kadin ile bir araya geldi.  

 

Kadinlarla kahvalti ve sohbet bulusmasini gerçeklestiren CHP Il Baskani Yücel, "Bugün Seferihisar'in çalisan üreten ailesine yasadigi ilçeye ve kente deger katan kiymetli kadinlari ile bir aradayiz. Belediye Baskanimiz Seferihisar ilçe baskanimiz, ilçe örgütümüz, kadin kollarimiz ve gençlik kollarimiz aramizda, sivil toplum örgütlerimizin degerli baskanlari aramizda ve en önemlisi ailemizden sonra bizi hayata hazirlayan ögretmenlerimiz aramizda. Ülkemiz birçok sorunla bogusuyor en baska ekonomik kriz, issizlik hayat pahaliligi, hayat insanlara adil davranmiyor iste o adaletsizligi giderecek olan sosyal devlet, Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiginde hayata geçirecegi aile destekleri sigortasi gelir dagilimindaki adaletsizligi gidermeye yönelik kadinin aile hayatindaki ekonomik alanda ikinci plana atilmasini engellemeye yönelik bir proje. Bir haneye asgari ücretten az para giriyorsa bu eve destek yapilacak, ama kime sadece kadina yapilacak, Ailenin çekip çevrilmesini yapacak kadin. ülkemizde çok sayida sorun var, biz kadin güçlü olsun istiyoruz, kadinlar örgütlensin istiyoruz" " ifadelerini kullandi.

   

CHP Seferihisar Ilçe Baskani Senem Gürer Solak "Cumhuriyet Halk Partisi çatisi altinda tek yürek olup gelecegin aydinlik ve ferah dolu günlerini düsleyerek günesin bereketli sofrasini hep birlikte paylasiyor olmaktan son derece mutluluk duymaktayim.Halkimizin destegiyle, halkin iktidarini kurmaya çok yakin oldugumuz bu dönemde, Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar Ilçe Örgütü olarak hemserilerimizle her firsatta bir araya gelmek, partimizin politikalarini halkimizla paylasmak, ayni zamanda onlarin da sesine kulak vermek için çalismalarimizi yogun bir sekilde gerçeklestirmeye devam ediyoruz. Ilçemiz genelinde hemen hemen her gün farkli alanlarda saha çalismalari gerçeklestiriyor ve çalmadik kapi birakmiyoruz. Bir yandan da kadin dostlarimizla bir araya geliyor ve partimizin aile destek sigortasini ve kadin politikalarini kendilerine anlatiyoruz. Parti olarak hedefimiz, hiçbir vatandasimizin o kurumdan, bu kuruma savrulmadigi,çaresiz kalmadigi, herkesin hane tipine ve özel durumuna göre Aile Destekleri Sigortasi ile korundugu yepyeni bir vizyonu hayata geçirmektir" dedi. 



Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin Kadinlarla kahvalti ve sohbet bulusmasinda yaptigi konusmada  " Sabaha sizlerle baslamak gerçekten günümüzü aydinlatti.Bugün bizimle olan Izmir Il Baskanimiz sayin Deniz Yücel hos geldiniz. Dünyada gelismis ülkelerin kosulsuz sartsiz kabul ettikleri bir gerçek var. O da Kadinlarin erkeklerle esit olmasi. Kadinlarin bagimsiz güçlü bireyler olup, her alanda özgürce var olmalari. Atatürk cumhuriyet devrimleri  ile aslinda Türk kadininin hak ettigi degeri gördügü saglamaya çalisti. Fakat üzülerek kabul etmek zorundayiz, hâla tam anlamiyla bir kadin erkek esitligi saglanamadi. Bunun sebebi bir yanda kadinlarin bagimsiz ve güçlü bireyler olmasi gerektigini tartisirken, diger yanda kadin cinayetleri, kadina yönelik siddet gibi çag disi sorunlar ile mücadele etmek zorunda olmak. 25 Kasim Dünya Kadina Karsi siddet ile mücadele günü yaklasirken daha derinden hissediyoruz. Bu salona baktigimda üretimde, egitimde, siyasette kisacasi hayatin her alaninda olan kadinlar görüyorum. Hatta aramizda ilkleri basaran kadinlar var. Kadinlarin basarilari emin olun yalnizca kadinlara degil, çagdas bir ülkede yasamak isteyen herkes için ilham oluyor. Aramizda çok degerli ögretmenlerimiz var. 24 Kasim Ögretmenler gününüz kutlu olsun. Aydinlik yarinlar için verdiginiz emek, emin olun karsiligini bulacaktir. Bugün burada bizimle olan herkese tesekkür ederim. Bir özel tesekkürü de Ilçe Baskanimiz Senem Gürer Solak nezdinde, köy köy, mahalle mahalle kadinlar ile çalismalar yapan Cumhuriyet Halk partisi Seferihisar Ilçe Baskanligi’na etmek istiyorum. Emeginize saglik" dedi.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °