ÖZLEM ÇERÇIOGLU’NDAN, AKP’YE GEÇEN NAZILLI BELEDIYE BASKANI KÜRSAT ENGIN ÖZCAN’A TEPKI: HAKKIMI HELAL ETMIYORUM

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Belediye Meclisi toplantisinda; Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’in IYI Parti’den istifa edip AKP’ye geçmesine tepki gösterdi. Çerçioglu, “Halka güvendik dediniz degil mi? Halkin oyu Cumhur Itt

Güncel 23.11.2022 17:42:00 0
ÖZLEM ÇERÇIOGLU’NDAN, AKP’YE GEÇEN NAZILLI BELEDIYE BASKANI KÜRSAT ENGIN ÖZCAN’A TEPKI: HAKKIMI HELAL ETMIYORUM

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Belediye Meclisi toplantisinda; Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’in IYI Parti’den istifa edip AKP’ye geçmesine tepki gösterdi. Çerçioglu, “Halka güvendik dediniz degil mi? Halkin oyu Cumhur Ittifaki’na degil, Millet Ittifaki’naydi arkadaslar. Halkin oyu ile degil. Ben o bölgede çalistigim emeklerimi, hakkimi helal etmiyorum” dedi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Belediye Meclisi toplantisinda IYI Parti’den istifa edip AKP’ye geçen Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’a tepki gösterdi.

Belediye Meclisi AKP Grubu Sözcüsü Mustafa Ari, “An itibariyle Nazilli Belediye Baskanimiz Kürsat Engin Özcan AKP ailesine katildi. Katilimindan duydugumuz memnuniyeti ifade ediyorum. Polemik saymazsaniz eger, inandik hakka, güvendik halka; sana da bir yer var, genis bir halka” dedi.

Bunun üzerine Çerçioglu, “Halka güvendik dediniz degil mi? Halkin oyu Cumhur Ittifaki’na degil, Millet Ittifaki’naydi arkadaslar. Halkin oyu ile degil. Ben o bölgede çalistigim emeklerimi hakkimi helal etmiyorum” tepkisini gösterdi.


Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °