GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZ MEHMET ANIL KORKMAZ'DAN 24 TEMMUZ MESAJI

Enpolitik Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Anıl Korkmaz Basından sansürün kaldırılışının 114. yıldönümü ve 24 Temmuz Gazeteciler Bayramı nedeniyle açıklamada bulundu.

Güncel 24.07.2022 16:20:00 0
GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZ MEHMET ANIL KORKMAZ

Enpolitik Genel Yayin Yönetmenimiz Mehmet Anil Korkmaz'in mesaji su sekilde;

'Enpolitik, reklam bile almayi etik olarak dogru bulmayan, Muhsin Yazicioglu'nun yol arkadasi, temiz siyaset iradesini hayatinin felsefesi yaptigindan dolayi bakanlik teklifini reddetmis Selçuk Özdag Bey'in basyazarliginda, ülkenin en hassas sürecinde her kesimden kaleme 'hukuk çerçevesinde sivriltebildigince kalemini sivrilt ve diledigin gün kadar buyur yaz' diyebilen yegane yayin organidir.

Enpolitik'te görev aldigim ilk andan su ana degin hissettigim 'Irade-i Milliye' gazetesini çikariyor olmanin hissiyâti ve bilincidir. Bu bilinçten ötürüdür ki en küçük aksilikte bile iliklerime kadar stresi hissedip aksiligi giderme telasina girdim. 

Enpolitik Selim Çorakli, Alper Aksoy, Korkut Aldemir, Yüksel Durak, Mustafa Yavuz Elbirler agabeylerimin ayni anda ayni konuda tam zit görüslerde yazilarini yazabildigi, bir sehit kardesi olup 'Gazetecilik' kelimesinin hakkini veren Hakan Özen agabeyimin editörlügünde yayinlarin aksatilmadan sürdügü; Selçuk Özdag gibi artik mevcut siyaset anlayisinin üzerinde siyaset icra eden bir Müslüman Türk büyügünün yolbasçiliginda yoldan sapmadan 'özgürce yazar' mottosunda hareket eden bir yayin kurulusudur.

Enpolitik'in sahsima vermis oldugu yayincilik disiplini içinde 24 Temmuz Bayramini en serefli duygularla kutluyor; basin yayin hayatinda serefle görev icra eden herkese en derin saygilarimi sunuyorum.'


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °