TURGUTLU’DA MÜZE SOHBETLERİ ‘HZ. MEVLANA VE MESNEVİ DENİZİ’YLE DEVAM EDİYOR

Turgutlu Belediyesi tarafından Kent Müzesi’nde iki haftada bir düzenlenen Müze Sohbetleri’nin bu haftaki konusu, ‘Hz. Mevlana ve Mesnevi Denizi’ olacak.

Güncel 19.07.2022 19:57:21 0
TURGUTLU’DA MÜZE SOHBETLERİ ‘HZ. MEVLANA VE MESNEVİ DENİZİ’YLE DEVAM EDİYOR

Turgutlu Belediyesi tarafindan Kent Müzesi’nde iki haftada bir düzenlenen Müze Sohbetleri’nin bu haftaki konusu, ‘Hz. Mevlana ve Mesnevi Denizi’ olacak. 

Bu hafta dördüncüsü yapilacak olan Müze Sohbetleri’nin önceki programlarinda Turgutlu programin odak noktasiyken persembe aksami düzenlenecek etkinlikte konu ‘Hz. Mevlana ve Mesnevi Denizi’ olacak. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Edebiyat Bölümü’nden emekli Ögretim Üyesi Mehmet Veysi Dörtbudak’in konuk olacagi program, 21 Temmuz 2022 Persembe aksami saat 21:30’da baslayacak.

Belediye’nin Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne bagli olarak çalisan Turgutlu Kent Müzesi’nin bu tür etkinliklerle önemli bir islevi yerine getirdigini belirten Belediye Baskani Çetin Akin, sunlari söyledi:

“Söz konusu çalismalarimizla kentimizin kültürel yasamina belediye olarak katkimizi sunmayi amaçliyoruz. Tiyatro oyunlari ve halk konserlerinin yaninda müzedeki bu programlar da bu açidan çok degerli. Konuya ilgi duyan tüm hemserilerimi persembe aksami Kent Müzemize Hz. Mevlana ve Mesnevi’yi daha iyi tanimamiza, anlamamiza vesile olacak programimiza davet ediyorum.” 


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °