İZMİR BÜYÜKŞEHİR'DEN MİDİLLİ SEFERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü’nün başlattığı Midilli turları devam ediyor. Cuma günleri yola çıkan İhsan Alyanak Yolcu Gemisi, pazar günleri dönüyor. Organizasyonun bu haftaki durağı bir kez daha Midilli??

Güncel 18.07.2022 16:51:12 0
İZMİR BÜYÜKŞEHİR

Izmir Büyüksehir Belediyesi IZDENIZ Genel Müdürlügü’nün baslattigi Midilli turlari devam ediyor. Cuma günleri yola çikan Ihsan Alyanak Yolcu Gemisi, pazar günleri dönüyor. Organizasyonun bu haftaki duragi bir kez daha Midilli’nin Plomari Limani olacak. Midilli turlarina, yesil pasaportu ya da Schengen vizesi olan yurttaslar katilabiliyor.

Her cuma Alsancak Limani’ndan hareket eden Ihsan Alyanak Yolcu Gemisi’nin bu haftaki duragi yeniden Midilli’nin Plomari Limani olacak. Plomari Limani’na düzenlenecek ikinci sefer, 22 Temmuz Cuma günü yapilacak. Saat 08.30’da Alsancak Limani’ndan kalkacak gemi, 24 Temmuz Pazar günü saat 18.00’de ise Plomari Limani’ndan Izmir’e dönüs için hareket edecek.

Haziran ayinda ilki düzenlenen özel seferle Midilli’nin güneyinde yer alan Plomari Limani’na giden yolcular, kasaba halki tarafindan coskuyla karsilanmisti.

TARIFE ÜCRETLERI

Izmir – Plomari gidis-dönüs bilet ücreti 50 Euro olacak. 7-12 yas grubu yolcular da yüzde 50 indirimli seyahat edecek. 0-7 yas grubundan ise ücret alinmayacak. Cuma günü Plomari’den Midilli merkeze; pazar günü de Midilli’den Plomari’ye ücretsiz servis hizmeti saglanacak. Biletler, bilet.izdeniz.com.tr adresinden online olarak ya da Alsancak Limani’ndaki IZDENIZ satis ofisinden alinabilir.

Midilli turlarina, yesil pasaportu ya da Schengen vizesi olan yurttaslar katilabiliyor.


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °