'LİDERİM SAYIN BAHÇELİ’YE SADIK KALACAĞIM' AÇIKLAMASIYLA MHP’DEN İSTİFA EDEN MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY MHP’YE YENİDEN ÜYE OLMAYA DAVET EDİLDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım” sözleriyle MHP’den nisan ayında istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy

Güncel 14.07.2022 20:35:43 0

MHP Genel Baskan Yardimcisi Semih Yalçin, “Liderim Sayin Devlet Bahçeli Bey’e ve davama bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da bagli ve sadik kalacagim” sözleriyle MHP’den nisan ayinda istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli tarafindan tekrar partiye davet edildigini açikladi.

MHP Genel Baskan Yardimcisi Semih Yalçin, 16 Nisan 2022 tarihinde MHP’den istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un partiye yeniden üyelik basvurusunda bulunmaya çagrildigini duyurdu. Yalçin’in, konuyla ilgili olarak bugün yaptigi yazili açiklama söyle:

“5 Nisan 2022 günü kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partimizden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli tarafindan tekrar partimize üye olmak üzere davet edilmistir. Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un partimize üyelik islemlerinin yeniden baslatilmasi hususunda bizzat Sayin Genel Baskanimiz tarafindan talimat verilmis ve kendisi partimize yeniden üyelik basvurusunda bulunmaya çagrilmistir.”

EKONOMIYI ELESTIRMISTI

Baki Ersoy, 'Açiklanan rakamlarin üzerinde enflasyon oranlari var. Zamlar bu milletin belini büküyor' sözlerinin ardindan kesin çikarma cezasi istemiyle 5 Nisan 2022 günü MHP Disiplin Kuruluna sevk edilmis, 16 Nisan 2022 tarihinde ise istifa etmisti. Ersoy, istifasinin ardindan; 'Liderim Sayin Devlet Bahçeli Bey’e ve davama bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da bagli ve sadik kalacagim. Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapilan istismar edici tartismalarin davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amaciyla partimden bugün istifa ediyorum' açiklamasini yapmisti.


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °