SEVGİ PLAJI ADA CAMPING, YURTTAŞLARIN YENİ TATİL ADRESİ OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi’nin ortaklaşa hayata geçirdiği Sevgi Plajı Ada Camping, yurttaşların yeni tatil adresi oldu. Ada Camping’i özellikle emekliler, öğrenciler ve tatile yüksek bütçe ayıramayanlar terc

Güncel 11.07.2022 20:46:17 0
SEVGİ PLAJI ADA CAMPING, YURTTAŞLARIN YENİ TATİL ADRESİ OLDU

Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Kusadasi Belediyesi’nin ortaklasa hayata geçirdigi Sevgi Plaji Ada Camping, yurttaslarin yeni tatil adresi oldu. Ada Camping’i özellikle emekliler, ögrenciler ve tatile yüksek bütçe ayiramayanlar tercih ediyor.

Ada Camping, tatil yapmak isteyen yurttaslara ekonomik bir alternatif sunuyor. Alanda agirlanan misafirler; alanin temizliginden ve verilen hizmetin kalitesinden memnuniyet duyduklarini söylüyor. Kamp alaninin, kumsalin ve mavi bayrakli denizin keyfini süren kampseverler, alanda çocuklariyla birlikte eglenceli zaman geçirdiklerini belirtiyor.

Belediye’nin Aydin’da alternatif tatil olanaklarini artirmaya devam ettigini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, ekonomik tatil arayisindaki tüm kampseverleri, Ada Camping’e davet etti. Baskan Çerçioglu, “Büyüksehir Belediyesi’nin vatandaslarimiza yönelik her projesinde oldugu gibi Ada Camping’de de hizmet kalitesini üst seviyede tutuyoruz. Bu kaliteyi yasamak ve uygun fiyatlarla tatil yapmak isteyen vatandaslarimiz da Ada Camping’i dolduruyor. Tatilde Ada Camping’i tercih eden herkese tesekkürlerimizi sunuyoruz” diye konustu.

Alanda, Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin istiraki olan Halk Ege Et’le Kusadasi Belediyesi’nin istiraki olan Ada Market’in de birer subesi bulunuyor. 


Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °
Cuma 25.1 ° / 14.6 °