Seferihisar Belediyesi'nde işçi ücretlerine yüzde 80.46 zam

Seferihisar Belediyesi çalışanlarının bayram arifesinde zam haberi ile sevinçleri ikiye katlandı. Ücretlerine yüzde 80,46 oranında zam alan belediye işçileri, çifte bayram yaşadı.

Güncel 9.07.2022 13:07:10 0
Seferihisar Belediyesi

Seferihisar Belediyesi çalisanlarinin bayram arifesinde zam haberi ile sevinçleri ikiye katlandi. Ücretlerine yüzde 80,46 oraninda zam alan belediye isçileri, çifte bayram yasadi.

Seferihisar Belediyesi bayramlasma töreni Yeni Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi. Bulusmaya Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin’in yani sira DISK Genel-Is 4 No’lu Sube Baskani Aydin Tekin de katildi. Bayramlasma bulusmasinda Seferihisar Belediyesi çalisanlarinin sevinçleri zam haberi ile ikiye katlandi.

Seferihisar Belediyesi ile Izmir Disk Genel-Is 4 No’lu Sube arasinda imzalanan toplu sözlesme geregi ara zam olarak gerçeklesen yüzde 80,46 oranin Türkiye’de son yillarda gerçeklesen en yüksek TIS zamlarindan biri oldugu belirtildi.

Bayramlasma bulusmasinda konusan Belediye Baskani Ismail Yetiskin, “Önümüzde bir kurban bayrami var, biz sevincimizi isçilerimizle beraber yasamak istedik. Yaptigimiz yüzde 80,46 zam suan Türkiye’ de en yüksek Toplu Is Sözlesmesi(TIS) zammidir. Çünkü biz söz verdik, isçimizi hayat pahaliligina ezdirmeyecegiz dedik. Bunun da dogal olarak gururunu hep beraber yasiyoruz. Mesai arkadaslarima ve Seferihisar halkina hayirli olsun” dedi.

DISK Genel-Is 4 No’lu Sube Baskani Tekin de “Subemiz ve Seferihisar Belediyesi Jeotermal Sirketi arasinda imzalanan Toplu Is Sözlesmesi’nin ikinci zammi olarak enflasyon oranina arti 2 puan refah payi anlasmistik. Bu zammin Seferihisar halkina, belediye çalisanlarina, ailelerine ve herkese hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Genel-Is 4 No’lu Sube Seferihisar Temsilcisi Mehmet Ali Uzun ise ”Türkiye’de gerçeklesen en büyük zam ile isçilerini, emekçilerini ezdirmeyen Baskanimiz Ismail Yetiskin’e tesekkür ediyorum” mesajini verdi.


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °