TORBALI'DA TOPLU ULAŞIM SORUNUNA ÇÖZÜM

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde minibüs kooperatiflerinin anlaşamaması üzerine başlayan toplu ulaşım sıkıntısı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin devreye girmesi ile çözülüyor. İzmir Büyükşehir'in uzak ilçeler için uyguladığı İZT

Güncel 26.06.2022 12:24:15 0
TORBALI

 

Izmir'in Torbali Ilçesi'nde minibüs kooperatiflerinin anlasamamasi üzerine baslayan toplu ulasim sikintisi Izmir Büyüksehir Belediyesi'nin devreye girmesi ile çözülüyor. Izmir Büyüksehir'in uzak ilçeler için uyguladigi IZTASIT modelinin Torbali'da da hayata geçirilecegi ögrenildi.

Torbali'daki ulasim sorununun çözümü için Torbali Belediye Baskani Mithat Tekin’in girisimleri ile Izmir Büyüksehir Belediyesi’nde bir toplanti yapildi. Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer'in baskanligi ve ev sahipligindeki toplantiya Torbali Belediye Baskani Mithat Tekin, Torbali Kent Konseyi Baskani Niyazi Soytürk, Torbali Soförler Odasi Baskani Muhammet Yavas ve sehiriçi ulasim kooperatiflerinin temsilcileri katildi.

TEKIN: ILÇEMIZ IÇIN HAYIRLI OLSUN

Toplantida, Izmir Büyüksehir Belediyesi ve kooperatiflerin IZTASIT modeli üzerinde anlasmaya varmakta son asamaya geldigi, gelecek aylarda Torbali’nin sehiriçi ulasim sorununun tamamen çözülecegi, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer'in de bu konuda tüm insiyatifini kullanacagi ögrenildi.

Torbali Belediye Baskani Mithat Tekin, toplanti sonrasi yaptigi açiklamada, “Çok önemli kararlar aldik. Ilçemiz için hayirli olsun. Sayin Baskanimiz Tunç Soyer'e sahsim ve ilçem adina tesekkürü borç bilirim” dedi.


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °