'Siyasetçilerle Temas Kuran Yürekli Bürokrat Kardeşlerimiz Mevcut'

Selçuk Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda altılı masadaki partilerle temasa geçen bürokratlar olduğunu söyledi.

Güncel 22.06.2022 23:06:00 0

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç Dr. Selçuk Özdağ gündemi sarsan bir açıklama yaptı. Elektrik zammında yüzde 30'lara varan oranlardan söz edilmesinden sonra Özdağ, sosyal medya hesabından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e hitaben; 'Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sözlerime kulak ver ve derhal %30 elektrik zammı planından vazgeç. Dün toplantıda 'Asgari ücret zam haberiyle elektirik zammını gündemden düşürürüz' demişsin. Vatandaşın gündemi geçim değil açlık. Sakın o zammı yapma, sakın.' diyerek toplantıda konuşulanlardan kelimesi kelimesine haberi olduğunu belirtti.

Ağır ekonomik kriz altında vatandaşın ezilmesinin kendisini oldukça rahatsız ettiği kamuoyunca bilinen Özdağ, ilk açıklamasından hemen sonra; 'Yakın zamandan beridir altı partiden siyasetçilerle temas kuran yürekli bürokrat kardeşlerimiz mevcut olmaya başladı. Bu kardeşlerimiz ellerinden geldiğince bazı şeylere engel olma gayreti sarf ediyorlar. Öncelikle duruşlarından ötürü onları tebrik ediyorum.' açıklamasını da yaparak toplantıda konuşulanlardan haberdar olmasının sebebini de kamuoyuyla paylaştı.

Son olarak seçim sürecine de vurgu yaparak 'Seçim gününe kadar, iktidarın vatandaş aleyhine her eylemini önceden ifşa etmeye çalışacağız.Vatandaşımız içini rahat tutsun, haklarını sonuna kadar savunacağız. 'Seçime usulsüzlük yaparım,cebimi doldururum”diyenler, sıkı takibimizdesiniz, elinize sahip çıkın.' sözleriyle vatandaşın yanında duracağının ve vatandaşın aleyhine yapılacak her girişimi açıkça gözler önüne sereceğini vurgulayan Özdağ'ın bürokraside hareketlenmelere sebep olduğu gözlemleniyor.

Kaynak: Enpolitik

Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °