SEFERİHİSAR BELEDİYESİ 1. ÜRKMEZ SANAT VE KÜLTÜR FESTİVALİ BAŞLADI

Seferihisar Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ürkmez Sanat ve Kültür Festivali başladı. Birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak festival, beş gün boyunca devam edecek.

Güncel 14.06.2022 11:11:14 0
SEFERİHİSAR BELEDİYESİ 1. ÜRKMEZ SANAT VE KÜLTÜR FESTİVALİ BAŞLADI

Seferihisar Belediyesi tarafindan bu yil ilki düzenlenen Ürkmez Sanat ve Kültür Festivali basladi. Birbirinden renkli etkinliklere ev sahipligi yapacak festival, bes gün boyunca devam edecek. 

Festival boyunca çocuktan yetiskine her yas grubuna hitap edecek etkinlikler, Ürkmez Gençlik Merkezi ve Ürkmez pazar yerinde gerçeklestirilecek.

Tiyatrodan voleybol turnuvasina, resim sergisinden piyano ve gitar resitallerine, pek çok keyifli etkinlige sahne olacak festival, 18 Haziran Cumartesi günü sona erecek.

'SEFERIHISAR ARTIK FESTIVALLER VE SENLIKLER KENTI'

Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin, “Seferihisar’da bir kültür turizmi vizyonu ortaya koyduk. Seferihisar artik festivaller ve senlikler kenti. Yerli yabanci birçok turist Seferihisar’da yaptigimiz kültürel etkinlikler için ilçemizi ziyaret ediyor. Birincisini gerçeklestirdigimiz Ürkmez Sanat ve Kültür Festivalimiz de vatandaslarin yogun ilgisiyle basladi. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Festivalimizi ziyaret eden herkesi seneye de bekliyoruz” dedi.


Cumartesi 24.1 ° / 15 °
Pazar 25.2 ° / 15.4 °
Pazartesi 28 ° / 15.8 °