DAVUTOĞLU’NUN AVUKATINDAN ‘GEZİ DAVASI’ AÇIKLAMASI: “13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ’NE HERHANGİ BİR ŞİKAYETİMİZİN OLMADIĞI HUSUSU İFADE EDİLDİ”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun avukatı Ahmet Başçı, “Müvekkilimiz, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya hiçbir zaman iştirak etmemiş, hiç kimseden de şikayetçi olmamıştır. Bu durumun tespiti am

Güncel 5.06.2022 21:59:00 0
DAVUTOĞLU’NUN AVUKATINDAN ‘GEZİ DAVASI’ AÇIKLAMASI: “13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ’NE HERHANGİ BİR ŞİKAYETİMİZİN OLMADIĞI HUSUSU İFADE EDİLDİ”

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu’nun avukati Ahmet Basçi, “Müvekkilimiz, Istanbul 13. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya hiçbir zaman istirak etmemis, hiç kimseden de sikayetçi olmamistir. Bu durumun tespiti amaciyla da müvekkilimizi temsilen Istanbul 13. Agir Ceza Mahkemesi’ne dilekçe sunarak herhangi bir sikayetimizin olmadigi hususu ifade edilmistir” dedi.

Ahmet Davutoglu’nun avukati Ahmet Basçi, bugün yaptigi yazili açiklamada, bazi basin yayin organlarinda yer alan, Ahmet Davutoglu’nun Gezi Parki Davasi’na ‘sikayetçi’ olarak yer aldigi yönündeki haberlerin gerçegi yansitmadigini belirtti. Davutoglu’nun Gezi Parki Davasi’na hiçbir zaman istirak etmedigini ve kimseden sikayetçi olmadigini açiklayan Basçi, bu durumun tespiti amaciyla Istanbul 13. Agir Ceza Mahkemesi’ne bir dilekçe sunarak, herhangi bir sikayetlerinin olmadigini da ifade ettiklerini duyurdu. Basçi’nin açiklamasi söyle:

“Son dönemde bazi basin yayin organlarinda yogun surette, müvekkilimiz Gelecek Partisi Genel Baskani Prof. Dr. Ahmet Davutoglu’nun Gezi Parki Davasi’yla alakali olarak ‘sikayetçi’ oldugu iddia edilerek, davaya katilim sagladigi da servis edilmektedir. Müvekkilimiz Istanbul 13. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya hiçbir zaman istirak etmemis, hiç kimseden de sikayetçi olmamistir. Bu durumun tespiti amaciyla da sayin müvekkilimizi temsilen Istanbul 13. Agir Ceza Mahkemesi’ne dilekçe sunarak, herhangi bir sikayetimizin olmadigi hususu ifade edilmistir.”


Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °