İZMİR'DEN MİDİLLİ'YE GEMİ SEFERLERİ BAŞLIYOR

İzmir’den Midilli’ye yaz boyunca hafta sonları yapılacak gemi seferleri 17 Haziran’da başlıyor. İlk seferin biletleri, bilet.izdeniz.com.tr adresinde online olarak satışa sunuldu. Ayrıca 9 Haziran Perşembe gününden itibaren İzmir Liman?

Güncel 3.06.2022 11:29:10 0
İZMİR

Izmir’den Midilli’ye yaz boyunca hafta sonlari yapilacak gemi seferleri 17 Haziran’da basliyor. Ilk seferin biletleri, bilet.izdeniz.com.tr adresinde online olarak satisa sunuldu. Ayrica 9 Haziran Persembe gününden itibaren Izmir Limani’ndaki IZDENIZ satis ofisinde de bilet satisi baslayacak.

Izmir Büyüksehir Belediyesi IZDENIZ Genel Müdürlügü’nün koordine edecegi Izmir-Midilli gemi seferlerinin ilki 17 Haziran Cuma günü yapilacak. Yaz boyunca her hafta cuma günleri 09:30’da Izmir Alsancak Limani’ndan kalkacak 404 yolcu kapasiteli Ihsan Alyanak yolcu gemisi, yaklasik 2 saat 45 dakikalik seferle Midilli’ye varacak. Gemi, pazar günleri saat 17:30’da da Midilli’den Izmir’e hareket edecek.

Ilk seferin biletleri, bilet.izdeniz.com.tr adresinden online olarak satisa sunuldu. Ayrica 9 Haziran Persembe gününden itibaren Izmir Alsancak Limani’nda açilacak IZDENIZ satis ofisinde de elden bilet alinabilecek. Ayrintili bilgi almak isteyenler, 0501 535 3535 numarali telefonu arayabilecek ya da midilli@izdeniz.com.tr adresine elektronik posta gönderebilecek.

Midilli turlarindan, yesil pasaportu ve Schengen vizesi olan yurttaslar yararlanabilecek. Gidis-dönüs bilet ücreti 85 euro, tek yön bilet ücreti ise 50 euro olarak belirlendi. 7-12 yas grubu çocuklar için yüzde 50 indirim uygulanacak. 0-6 yas grubu çocuklar ise ücretsiz seyahat edebilecek.

ILAVE SEFER DE OLABILIR

IZDENIZ Genel Müdürlügü, yolcu yogunlugunun yüksek olmasi durumunda cuma ve pazar günleri günübirlik sefer programina da geçilebilecegini belirterek buna yönelik çalisma yapildigini bildirdi.

IZDENIZ yönetimi, kentte faaliyet gösteren turizm acentesi sahiplerini ve temsilcilerini de seferler hakkinda bilgilendirdi. Izmir Marina’daki Nefes Restoran’da düzenlenen toplantida, Izmir’den Midilli’ye direkt sefer ayricaligina ve IZDENIZ’in konforlu hizmetine dikkat çekildi. Karsilikli görüs alisverisinin de yapildigi organizasyonda, Ege’nin iki yakasi arasinda köprü olacak seferlerin deniz turizmine katki saglayacagi vurgulandi.


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °