FETÖ'nün hedefindeki Ahmet Külekçi: 'Vicdanı olanlar susmaz ve susturulamaz'

FETÖ’nün hedefindeki gazeteci-yazar Ahmet Külekçi “Merhameti olanlar susmaz ve susturulamaz” “dedi.

Güncel 19.05.2022 19:36:00 0
FETÖ

2007 yilinda islenen Hrant Dink cinayeti sonrasi yazdigi yazilar ve açiklamalarla dikkatleri üzerine çeken Küresel Gazeteciler Konseyi Denetleme Kurulu Baskani ve Trabzon Il Temsilcisi Ahmet Külekçi FETÖ’nün hala aktif oldugunu ve pusuda bekledigini dile getirdi

FETÖ HALA AKTIF VE HALA PUSUDA!

2007 yilinda islenen Hrant Dink cinayetini o zamanki adiyla F Tipi(FETÖ) yapilanmanin isledigini dile getiren gazeteci-yazar Ahmet Külekçi’nin o tarihten sonra basina gelmeyen kalmadi. Hakkinda kitaplar yazilan ve semalara konan her firsatta sosyal medya ve twitler üzerinden tehdit edilen baski ve santajlarla itibar suikastina ugrayan Ahmet Külekçi FETÖ ile mücadele kararli durusuna kaldigi yerden devam ediyor. Kalemimizden baska ne silahimiz ne de savunma gücümüz var diyen Külekçi “Dünyanin en korkunç ve en sinsi bir yapilanmasi olan FETÖ konusunda ipin ucunu bir kaçirirsak bedelini agir öderiz.15 Temmuz’da bu millet hainlige geçit vermedi. Elbet bu direnis çok kiymetli ve degerli. Ne olursa olsun her zamankinden daha çok duyarli ve dikkatli olmaliyiz” dedi. Kendisine yönelik tehditlerin hala devam etmesine sasirmadigini da dile getiren Külekçi “Terörle mücadele noktasinda kaybettigimiz sehitlerimiz yazarlarimiz aydinlarimiz ve gazeteciler var. Her biri bugün biz ayakta kalalim nefes alalim diye can verdi .Azicik merhamet azicik vefamiz ve vicdanimiz varsa onlarin hatiralarina sahip çikmak için mücadele ederiz. Kalemim kirilana kadar nefesim tükenene kadar bende mücadele edecegim.” dedi.

FETÖ ile mücadele noktasinda güvenlik güçlerinin kararli bir tutum izledigini hala operasyonlarin devam ettigini de belirten Külekçi “Ben inaniyorum ki bu ülke artik bir daha 15 Temmuz gecesi yasamayacaktir. Ama bu demek degil ki her sey tos-pembe. Elbet te endisemiz ve kaygimiz olacak. Elbette süreci sorgulayacak ve ne kadar güvenli oldugumuzu tartisacagiz. Türkiye PKK FETÖ ve DAIS gibi örgütleri tarihe gömecek güce sahiptir. Hem yurt içi hem sinir ötesi operasyonlarla bunu gösteriyoruz .Bize düsen de bu sürece katki saglamaktir. Herkes safini ve tarafini amasiz belli etmeli” dedi.

FETÖ ile ilgili yazilari ve sosyal medya paylasimlari sonrasi 13 yildir akla gelmedik sorunlar yasadigini ama her defasinda ayakta kaldigini da belirten Ahmet Külekçi sunlari söyledi: “Adamlar seni kafaya takti mi her seyi ama her seyi yapacak kadar gözü dönüyorlar. Bizim de yargidan baska siginacak limanimiz yok. Sikayetlerimizi oraya iletiyoruz. Magdur oluyor muyuz evet oluyoruz .Ama yapacak bir seyimiz yok. Gözdagi vererek sindirmek istiyorlar. Istiyorlar ki yazmayalim-çizmeyelim konusmayalim. Ama Allah büyüktür elbet. Vatan evlatlari yanimizda dualar bizimle. Bu güzel ülkeyi bölmek isteyenler Cumhuriyeti yikmak isteyenler sunu unutmasin. Vatan bölünmeyecek ezan dinmeyecek bayrak asla inmeyecek”

 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °