MUĞLA BÜYÜKŞEHİR OKÇULARINDAN 'OKÇULUK TÜRKİYE KUPASI'NDA BÜYÜK BAŞARI

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuları, Antalya’da düzenlenen Okçuluk Türkiye Kupası yarışmalarında 7 altın 3 gümüş madalya kazandı.

Spor 14.05.2022 17:17:11 0
MUĞLA BÜYÜKŞEHİR OKÇULARINDAN

Mugla Büyüksehir Belediyesi okçulari, Antalya’da düzenlenen Okçuluk Türkiye Kupasi yarismalarinda 7 altin 3 gümüs madalya kazandi.

Mugla Büyüksehir Belediyesi okçulari, katildiklari turnuvalarda basarilariyla adindan söz ettirmeye devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi okçulari son olarak Antalya’da düzenlenen Türkiye Kupasi 2’nci ayak yarismalarina katildi. 

YARISMAYA 577 SPORCU KATILDI

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun faaliyet programinda yer alan organizasyon, 100. Yil Okçuluk Tesisleri'nde büyükler klasik ve makarali yay kategorilerinde toplamda 577 sporcunun katilimiyla gerçeklestirildi. Antalya’da düzenlenen turnuvada, Mugla Büyüksehir Belediyesi okçulari, 7 altin ve 3 gümüs madalya kazanarak büyük bir basariya imza attilar.

Büyüksehir okçularindan Songül Lök büyükler kategorisinde bireyselde ve gençler kategorisi bireyselde olmak üzere 2 altin madalya kazandi.

Turnuvada büyükler kategorisinde Emircan Haney ve Songül Lök’ten olusan karisik takim birinci olarak altin madalya kazandi. Büyükler kategorisinde Songül Lök, Hazal Burun ve Ceyda Kömür’den olusan kadin takim da altin madalya kazanarak birinci oldu.

Turnuvada ayrica gençler kategorisinde Songül Lök,  Hazal Burun ve Ceyda Kömür’den olusan kadin takimi ikinci olarak gümüs madalyanin sahibi oldu. Songül Lök ve Emircan Haney 16-22 Mayis 2022 tarihleri arasinda 2022 Dünya Kupasi 2. ayak müsabakalari için Güney Kore’de mücadele edecekler.


Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °