TEKİRDAĞ'DAKİ ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE YANGIN ÇIKTI

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin çamaşırhanesinde yangın çıktı. Rektör Mümin Şahin, “Hastanede dumanların görülmesi üzerine çamaşırhaneyi kontrol eden görevlimiz, kurutma makinesinden dumanla

Güncel 12.05.2022 00:58:32 0
TEKİRDAĞ

Tekirdag Namik Kemal Üniversitesi Uygulama ve Arastirma Hastanesi’nin çamasirhanesinde yangin çikti. Rektör Mümin Sahin, “Hastanede dumanlarin görülmesi üzerine çamasirhaneyi kontrol eden görevlimiz, kurutma makinesinden dumanlarin çiktigini görmüs ve durumu itfaiye haber vermistir. Bizler de afet yönetim plani dahilinde kontrollü olarak hastalarimizi tahliye ettik. Önemli bir durum yok. Her sey kontrol altinda” dedi.

Tekirdag Namik Kemal Üniversitesi Uygulama ve Arastirma Hastanesi’nin çamasirhanesinde bu aksam saatlerinde yangin çikti. Hastaneyi duman kaplamasi üzerine itfaiye haber veren hastane görevlileri, afet plani kapsaminda hastanenin acil bölümündeki ve diger katlardaki hastalari kontrollü olarak tahliye etti.

Itfaiye ekiplerinin bir saatlik müdahalesi sonrasinda, yatan hastalar tekrar servislere alindi. Acil servis bölümü ise hasta kabulüne kapatildi.

Tekirdag Namik Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Sahin, olaya iliskin ANKA Haber Ajansi’na söyle konustu:

“HER SEY KONTROL ALTINDA”

“Hastanede dumanlarin görülmesi üzerine çamasirhaneyi kontrol eden görevlimiz, kurutma makinesinden dumanlarin çiktigini görmüs ve durumu itfaiye haber vermistir. Bizler de afet yönetim plani dahilinde kontrollü olarak hastalarimizi tahliye ettik. Karbondioksit oraninin normale dönmesinin ardindan ise hastalarimizi yeniden servislere aldik. Önemli bir durum yok. Her sey kontrol altinda.” 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °