EFELER BELEDİYESİ, DOMATES BİBER EKİMİNE BAŞLADI

Efeler Belediyesi’nin ilçe tarımını desteklemeye ve geliştirmeye yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında son olarak Gödrenli Mahallesi’ndeki 32 dönümlük arazide domates ve biber yetiştirilmeye başlandı. Efeler Belediye Başkanı

Güncel 5.05.2022 15:47:33 0
EFELER BELEDİYESİ, DOMATES BİBER EKİMİNE BAŞLADI

Efeler Belediyesi’nin ilçe tarimini desteklemeye ve gelistirmeye yönelik sürdürdügü çalismalar kapsaminda son olarak Gödrenli Mahallesi’ndeki 32 dönümlük arazide domates ve biber yetistirilmeye baslandi. Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, ”Halkimiza ve Efeler’imizin bereketli topraklarina olan borcumuzu ödemek için çalisiyoruz” dedi. 

Efeler Belediyesi, üretim yelpazesindeki yerli tarim ürünleri enginar, sevketibostan ile ekmeklik bugday, karakilçik bugdayi ve kekige son zamlarla fiyatlari tavan yapan domates ve biberi de ekledi. Gödrenli Mahallesi’ndeki 32 dönümlük arazide yapilan çalismayla 29 dönüme domates dikildi, 3 dönümlük alanda ise biber fideleri toprakla bulusturuldu.

FABRIKADA ISLENIYOR, EFE BAKKAL’DA SUNULUYOR

Efeler Belediyesi’nin tarim arazilerinde yetistirilen ürünler, belediyenin Yüzde 100 Kadin Emegi Tarimsal Ürün Fabrikasi’nda islendikten sonra Efe Bakkal raflarinda vatandaslarla bulusuyor. 

Konu ile ilgili açiklama yapan Efeler Belediye Baskani Atay, “Halkimiza daha rahat bir yasam sunmak için her alanda çalisiyoruz. Onlar için güvenli, saglikli ve uygun fiyatli gidayi saglamayi da görev biliyoruz. Halkimiza ve Efeler’imizin bereketli topraklarina olan borcumuzu ödemek için çalisiyoruz” diye konustu.

 


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °