KONYAALTI'NDA ÖZEL ÇOCUKLAR, HAYATPARK’TA ÇİM EKTİ

Konyaaltı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Hayatpark’ta düzenlediği etkinlikle, engelli öğrencilere, çim ekimi öncesi, sonrası ve devamında yapılacak işlemleri, uzmanlar eşliğinde uygulamalı olarak öğretti.

Güncel 5.05.2022 12:34:08 0
KONYAALTI

 

Konyaalti Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü, Hayatpark’ta düzenledigi etkinlikle, engelli ögrencilere, çim ekimi öncesi, sonrasi ve devaminda yapilacak islemleri, uzmanlar esliginde uygulamali olarak ögretti.

Konyaalti Belediyesi düzenledigi etkinlikler ile ögrencilere fidan, süs bitkileri dikimi ve çim ekimi konusunda egitimler vermeye devam ediyor.

Hayatpark’ta düzenlenen etkinlikte belediyenin uzman ekipleri engelli ögrencilere çim ekimi sürecini anlatti. Edindikleri bilgiler ile daha sonra uygulamali bir sekilde çim ekimine baslayan ögrenciler, hem eglendi hem de yeni seyler ögrenmenin mutlulugunu yasadi.

Park alaninda bulunan çimlerin yaz dönemine hazirlanmasi için çalismalar devam ederken, yenileme sürecinde sik sik ögrenciler misafir edilerek konuyla ilgili egitimler verilecegi bildirildi.

Gençlerin ufkunu açmak, doga ile bulusturmak ve yeni seyler ögrenmelerini saglamak için her firsati degerlendirdiklerini belirten Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, özellikle engelli bireylerin sosyal hayata ve gündelik yasama ayak uydurmasi için bu tip eglenceli ve ögretici egitimler verdiklerini söyledi. Çocuklarin ögrenimine katki sagladiklari için mutlu olduklarini vurgulayan Esen, Hayatpark’in bu tür etkinlikler için kapilarinin her zaman açik oldugunu dile getirdi.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °