GÜLTEKİN UYSAL: 'TÜRKİYE TERCİHLERİNİ YANLIŞ ROTADA YAPMIŞ, KÖTÜ YÖNETİLEN BİR ÜLKE”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Eskişehir'de; “Dış politikanızdan, iç politikanıza her sahada maalesef Türkiye çok uzun süredir kaynaklarını, tercihlerini yanlış rotada yapmış, kötü yönetilen bir ülke. O açıdan zama

Güncel 4.05.2022 19:27:32 0
GÜLTEKİN UYSAL:

Demokrat Parti Genel Baskani Gültekin Uysal, Eskisehir'de;  “Dis politikanizdan, iç politikaniza her sahada maalesef Türkiye çok uzun süredir kaynaklarini, tercihlerini yanlis rotada yapmis, kötü yönetilen bir ülke. O açidan zamanin el verdigi imkanlardan hizli bir sekilde Türkiye yararlanmazsa; daha büyük kirilmalara, daha büyük yikimlara, daha büyük operasyonlara muhatap olacagi kesindir' dedi.

Demokrat Parti Genel Baskani Gültekin Uysal, Eskisehir'de partisinin bayramlasma programina katildi. Uysal, burada yaptigi konusmada, gündemi degerlendirdi. Uysal, sunlari söyledi:

“Bugün ülkenin tarihi bir esikte oldugunun farkindayiz. Bu milletin içinden süzülerek geldigi tarihi yürüyüsü, geçmisi; bizim için bugün de kilavuzdur. Israrla ifade ettik, dününü unutanlar, bu büyük geçmisi yok sayanlar, sirtimizi dayayacagimiza sirtimiza dönenlerin bu ülkeye verecegi bir seyin kalmadigini hepimiz görüyoruz.

Dis politikanizdan, iç politikaniza her sahada maalesef Türkiye çok uzun süredir kaynaklarini, tercihlerini yanlis rotada yapmis, kötü yönetilen bir ülke. O açidan bizler zamanin el verdigi imkanlardan hizli bir sekilde Türkiye yararlanmazsa; daha büyük kirilmalari, daha büyük yikimlari, daha büyük operasyonlarla muhatap olacagi kesindir. Önce aklimizin geregini yapmak durumundayiz. Bir düsünürün ifade ettigi gibi ‘Ne yapalim, sirtlanlarin geçis güzergâhi Anadolu’ya geldik, çadirimizi kurduk. Burada uyanik olmak zorundayiz’ dedigi gibi ayni zamanda aklimizla hareket etmek mecburiyetindeyiz.”


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °