KONAK'TA BOZUK YOL VE KALDIRIMLAR ONARILIYOR

İzmir Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bayram öncesinde Kılıçreis, Kemalreis, Altıntaş mahalleleri ve Betonyol çevresinde başlattığı yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor.

Güncel 4.05.2022 11:01:00 0
KONAK

 

Izmir Konak Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin bayram öncesinde Kiliçreis, Kemalreis, Altintas mahalleleri ve Betonyol çevresinde baslattigi yol ve kaldirim çalismalari sürüyor.

Konak Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli yol bakim onarim ekipleri, asfalt serme, kaldirim ve merdiven yapim ve onarim çalismalarini hizlandirdi. Bayram öncesinde Kiliçreis, Kemalreis, Altintas Mahalleleri ve Betonyol (Sükrü Saraçoglu Caddesi) çevresinde baslayan çalismalar kapsaminda belediyenin kendi santiyesinde ürettigi asfalt, yollara serilirken, kaldirimlar da yenilendi.

Sokaklardan geçisi engelleyecek sekilde araçlarin park edilmesini önlemek için beton bariyerler yerlestirildi. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri merdivenli sokaklari da unutmadi. Kemalreis Mahallesi’ndeki 275 Sokak’in merdiven düzenlemesiyle baslayan çalismalarda merdiven yükseklikleri TSE standartlarina göre yeniden yapildi, tirabzanlar yenilendi. 

Öte yandan Altintas Mahallesi 349 Sokak üzerindeki parkta da yenileme çalismalari basladi. Bayram öncesinde baslayan sokak ve kaldirim yenileme çalismalariyla park düzenlemeleri bayram sonrasinda da program dahilinde devam edecek. 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °