DEVA PARTİSİ’NDE 'TARIM, ENERJİ VE ULAŞTIRMA POLİTİKALARI BAŞKANLIĞI' KURULDU

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Merkez Başkanlık Kurulu’na 'Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikaları Başkanlığı' da eklendi. Önceki dönemde Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanlığı görevini yürüten Candan Karlıte

Güncel 29.04.2022 11:29:00 0
DEVA PARTİSİ’NDE

Demokrasi ve Atilim (DEVA) Partisi Merkez Baskanlik Kurulu’na 'Tarim, Enerji ve Ulastirma Politikalari Baskanligi' da eklendi. Önceki dönemde Yerel Yönetimler ve Sehircilik Politikalari Baskanligi görevini yürüten Candan Karlitekin, Tarim, Enerji ve Ulastirma Politikalari Baskani oldu. Ayrica Dijital Dönüsüm ve Teknoloji Politikalari Baskanligi 'Sanayi, Girisimcilik ve Dijital Dönüsüm Politikalari Baskanligi' olarak, Kültür ve Sanat Politikalari Baskanligi da 'Kültür, Sanat ve Turizm Politikalari Baskanligi' seklinde yeniden düzenlendi.

DEVA Partisi’nde Genel Merkez Baskanlik Kurulu’nda düzenleme yapilarak Tarim, Enerji ve Ulastirma Politikalari Baskanligi kuruldu. Baskanligina da Yerel Yönetimler ve Sehircilik Politikalari Baskanligi görevini yürüten Candan Karlitekin getirildi. Karlitekin’den bosalan Yerel Yönetimler ve Sehircilik Politikalari Baskanligi’na ise Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinden Cem Avsar atandi.

MEVCUT BASKANLIKLAR YENINDEN DÜZENLENDI

Ayrica mevcut Dijital Dönüsüm ve Teknoloji Politikalari Baskani Burak Dalgin ve Kültür ve Sanat Politikalari Baskani Münevver Helûn Firat’in sorumluluk alanlari genisletildi.

Buna göre Dijital Dönüsüm ve Teknoloji Politikalari Baskanligi 'Sanayi, Girisimcilik ve Dijital Dönüsüm Politikalari Baskanligi' olarak, Kültür ve Sanat Politikalari Baskanligi da 'Kültür, Sanat ve Turizm Politikalari Baskanligi' seklinde yeniden düzenlendi.

DEVA Partisi’nin yeni yapilanmasindaki degisiklikler söyle:

- Tarim, Enerji ve Ulastirma Politikalari Baskani Candan Karlitekin

- Yerel Yönetimler ve Sehircilik Politikalari Baskani Cem Avsar

- Sanayi, Girisimcilik ve Dijital Dönüsüm Politikalari Baskani Burak Dalgin

- Kültür, Sanat ve Turizm Politikalari Baskani Münevver Helûn Firat


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °