CHP HEYETİ DİDİM'DE BALIKÇI ESNAFIYLA BULUŞTU

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül ile Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Akköy Su Ürünleri Kooperatifi yönetimi ile bir araya geldi. Atabay, sorunlarının çözümü

Güncel 28.04.2022 11:35:11 0
CHP HEYETİ DİDİM

CHP Sinop Milletvekili Baris Karadeniz, CHP Aydin Milletvekilleri Hüseyin Yildiz ve Süleyman Bülbül ile Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Akköy Su Ürünleri Kooperatifi yönetimi ile bir araya geldi. Atabay, sorunlarinin çözümü dogrultusunda kooperatif üyelerine desteklerinin sürecegini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili ve Genel Baskan Basdanismani Baris Karadeniz, CHP’nin Denizcilik, Balikçilik ve Su Ürünleri Saha Programi kapsaminda Tasburun Balikçi Barinagi'nda Akköy Su Ürünleri Kooperatifi yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Milletvekili Karadeniz'e CHP Aydin Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yildiz, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay ile CHP Didim Ilçe Baskani Nurettin Koçak eslik etti.

Kooperatif üyelerinin sorunlarinin ve taleplerinin görüsüldügü toplantiya Aydin Balikçilar Kooperatifi Baskani Özgür Atacan, Akköy Muhtari Halit Dülgeroglu ve Didim Dernegi ile Meandros Kültür, Sanat ve Turizm Dernegi yöneticileri de katildi. CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun selamini balikçi esnafina ileten Milletvekili Karadeniz, Türkiye'nin dört bir yaninda balikçilar ile bulusmalarinin ardindan hazirladiklari “Denizcilik Balikçilik ve Su Ürünleri Sektörü Saha Çalismasi” raporunun tamamlandigini söyleyerek CHP iktidarinda balikçi esnafinin sorunlarinin hizla çözüme kavusturulacagini belirtti.

“DIDIM BELEDIYESI OLARAK KOOPERATIFIMIZE VE ESNAFIMIZA HER ZAMAN DESTEK VERIYORUZ”

Toplantida konusarak bölgede çalisan balikçi esnafina desteklerinin sürecegini söyleyen Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, “Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu'nun talimati ile Milletvekilimiz Baris Karadeniz'in öncülügünde baslatilan Denizcilik Balikçilik ve Su Ürünleri Sektörü Saha Çalismasi basariyla tamamlandi. Geçmiste Akbük'te gerçeklestirdigimiz çalismanin bir yenisini de bugün Tasburun'da gerçeklestirdik. Biz burada Didim Belediyesi olarak kooperatifimize ve esnafimiza her zaman destek veriyoruz. Bundan sonra da emin olsunlar ki hem Didim Belediyesi hem de çok degerli milletvekillerimiz her zaman yanlarinda. Bizler hep beraber daha iyi bir Türkiye için çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

 


Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °