KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NDEN GAZİ VE YAKINLARINA İFTAR

Karabağlar Belediyesi, geçen hafta şehit aileleri için düzenlediği iftarın ardından dün de gaziler ve yakınları için iftar yemeği organize etti.

Güncel 21.04.2022 10:32:01 0
KARABAĞLAR BELEDİYESİ

Karabaglar Belediyesi, geçen hafta sehit aileleri için düzenledigi iftarin ardindan dün de gaziler ve yakinlari için iftar yemegi organize etti.

Kibar Belediye Hizmet Kompleksi'ndeki iftara, Karabaglar Kaymakami Cemil Özgür Önegi, Karabaglar Belediye Baskani Muhittin Selvitopu, esi Fügen Selvitopu, gaziler ve yakinlari, Izmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (IESOB) Baskani Zekeriya Mutlu, IESOB oda baskanlari, meclis üyeleri, Karabaglar Kaymakamligi bürokratlari, CHP Ilçe Baskani Mehmet Türkbay, IYI Parti Ilçe Baskan Yardimcisi Ali Tasbasan, siyasi parti, sivil toplum kurulusu ve meslek örgütü temsilcileri katildi.

Karabaglar Müftüsü Fahri Tüfekçioglu'nun okudugu duayla oruçlarin açilmasinin ardindan konuklara seslenen Karabaglar Kaymakami Cemil Özgür Önegi, “Siz kahraman gazilerimizin, aziz sehitlerimizin, bu vatan için yapmis olduklari fedakarliklari ödedikleri bedelleri unutmamiz mümkün degil. Bu ülke sizlere çok sey borçlu” dedi.

'HER ZAMAN YANINIZDAYIZ'

Baskan Selvitopu da Türkiye Cumhuriyeti'nin diger dünya ülkeleriyle kiyasiya rekabet edebilmesini sehit ve gazilerine borçlu oldugunu söyledi. “O sehitler ki Çanakkale'de yedi düvele karsi canlarini siper ettiler ve ülkemizi bugünlere getirdiler” diyen Baskan Selvitopu, söyle konustu:

“Daha sonraki yillarda da çok degerli gazilerimiz, bu ülkenin ayakta durmasi için canlarini gözlerini bile kirpmadan siper ettiler. O nedenle tüm gazilerimizi buradan saygiyla, sevgiyle selamliyorum. Sizler bizlerin, bu ülkenin gözbebegisiniz. Bu nedenle sizlerin ve ailelerinizin yaninda durmaya devam edecegiz. Buradan tüm sehitlerimizi bir kez daha rahmetle aniyor, tüm gazilerimize saglikli, uzun ömürler diliyorum.”

Ramazan'in barisin, hosgörünün, sevginin ve sayginin yogun olarak yasandigi bir ay oldugunu hatirlatan Baskan Selvitopu, “Bu ayin ülkemize birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum. Kosullar ne olursa olsun Anadolu halki birlik ve beraberlik duygusunu kaybetmeyecek, bu anlayisla ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk'ün dedigi gibi ilelebet yasayacaktir” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Izmir Sube 2. Baskani Gazi Albay Koray Akalin ve Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Izmir Sube Baskani Gazi Mehmet Gökmen de Baskan Selvitopu'na ve iftarin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür etti.

Iftarin sonunda Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Izmir Sube Baskani Gazi Mehmet Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri, Baskan Selvitopu'na çiçek verdi.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °