23 NİSAN ÖNCESİ ÇOCUKLARA ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN HEDİYE

Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında minik öğrencilere okul ihtiyaçlarına yönelik hediyeler dağıttı.

Güncel 21.04.2022 10:30:29 0
23 NİSAN ÖNCESİ ÇOCUKLARA ÇANKAYA BELEDİYESİ

Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri kapsaminda minik ögrencilere okul ihtiyaçlarina yönelik hediyeler dagitti. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalarina bir hafta önce miniklerin doyasiya oyun oynadiklari “Benimle Oynar misin?” etkinligi ile baslayan Çankaya Belediyesi, çocuklari mutlu etmeye devam ediyor. 

Çankaya Belediyesi, Kiymet Necip Tesal Ilkokulu’nda ögrencilere okul araç gereçlerinden olusan armaganlar dagitti. Minik ilkokul ögrencilerine büyük, küçük defter, kalem, silgi ve kalemtirastan olusan birer okul seti dagitan Çankaya Belediyesi, Türk Bayragi ile hayvanlari, bitkileri ve vücudumuzu anlatan 3’lü hikaye seti de çocuklara hediye etti. 

Çankaya Evleri'ndeki kursiyerlerin diktikleri kiyafetler ile Atatürk baskili tisörtlerin de hediye edildigi çocuklarin mutluluklari yüzlerine yansidi.     


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °