Gazeteci Veli Altınkaya Kayseri'de dualarla anıldı

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) heyeti, KGK kurucularından ve seçilmiş KGK Genel Başkan Yardımcısı merhum Veli Altınkaya’yı vefatının birinci yıldönümünde kabri başında dualarla andı.

Güncel 15.04.2022 12:14:00 0
Gazeteci Veli Altınkaya Kayseri

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) heyeti, KGK kurucularindan ve seçilmis KGK Genel Baskan Yardimcisi merhum Veli Altinkaya'yi vefatinin birinci yildönümünde kabri basinda dualarla andi.

Merhum  Veli Altinkaya, memleketi Kayseri'deki kabri basinda vefatinin birinci yildönümünde dualarla anildi.

Anma programina KGK kurucularindan olan duayen gazeteci Yavuz Donat, KGK Genel Baskani Mehmet Ali Dim, KGK Mali Baskani Adnan Yüce, Genel Sekreter Lütfü Karakas, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Ziya Çakir, Sertaç Virancik ve Memet Duran Özkan ile Yerel Medya Meclis Baskani Israfil Avci ve Dis Medya Meclis Baskani Elsad Eyvazli, Yaygin Medya Meclis üyeleri Nese Berber ve Nesat Gündogdu, Il temsilcileri Serife Türkes (Nigde), Zafer Tokus (Sakarya), Kemal Deniz (Malatya), Veysi Ipek (Diyarbakir), Metin Kösedag:(Kayseri), Bekir Dogan (K.Maras), Naci Yildiz (Sivas), Haci Odabas (Çorum), Kemal Özdilek (Tokat), Hakan Özen (Manisa), Salih Suat Deniz (Aydin), Necati Günay (Zonguldak), Celil Acar (Aksaray), Abdullah Biçer (Mersin), Sait Uyar (Kirsehir) katildilar.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Baskani ve KGK Kayseri Il Temsilcisi Metin Kösedag'in ev sahipliginde gerçeklesen programda Altinkaya Ailesi ile Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç da hazir bulundular.

Merhum Altinkaya, kabri basinda Kuran-i Kerim okunmasinin ardindan dualarla anildi. Duygu dolu anlar yasayan KGK yöneticileri 'Veli baskanimizin ruhu sad olsun' dediler.

'DAIMA GÖNÜLLERDE YASAYACAK'

KGK, merhum Altinkaya'nin vefatinin 1. yildönümüne iliskin mesajinda 'Konseyimizin kurucularindan ve seçilmis Genel Baskan Yardimcimiz Veli Altinkaya’yi vefatinin birinci yildönümünde hasret, rahmet ve dua ile aniyoruz. Veli baskanimiz unutulmaz hizmetleri ve güzel anilariyla daima gönüllerde yasayacak. Ruhu sad, mekani cennet olsun' ifadelerine yer verdi.

KGK Genel Baskani  Mehmet Ali Dim ise, sosyal medya hesabindan yayinladigi anma mesajinda 'Sen gideli bir yil olmus Veli abim. Oysa acin hep taze yüregimde, daha dün gibi, bugün gibi. Özledim seni bilge adamim. Yerin dolmadi, dolmaz. Duam hep seninle. Mekanin cennet olsun' dedi.

IFTAR YEMEGI

Anma töreninin ardindan Kayserili gazetecilerle KGK üyeleri iftar yemeginde bir araya geldiler. Iftar yemeginde duygusal konusmalarla merhum Veli Altinkaya yad edildi. Ayrica, duayen gazeteci Yavuz Donat ve KGK heyeti, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç'i da makaminda ziyaret ettiler.


 


 


Cuma 25.1 ° / 14.6 °
Cumartesi 17.2 ° / 14.3 °
Pazar 23.7 ° / 13.2 °