Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Efendioğlu; 'Bu Şehirde Birileri Aç Uyursa Vebali Hepimizindir'

Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu, Kızılay İlçe Şube Başkanları ve İlçe Koordinatörlerinin katılımıyla iftar programı düzenledi. Şube Başkanı Efendioğlu; 'Bu Şehirde Birileri Aç Uyursa Vebali Hepimizindir' dedi

Güncel 10.04.2022 11:53:14 0
Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Efendioğlu;

Türk Kizilay Manisa Sube Baskani Atilla Efendioglu, Kizilay Ilçe Sube Baskanlari ve Ilçe Koordinatörlerinin katilimiyla iftar programi düzenledi.

 

236 Cafe Lounge'de düzenlenen toplantida, Kizilay Ilçe Sube Baskanlari ve Koordinatörleri, çalismalari hakkinda bilgi verirken, görüs alisverisinde bulundu.

 

Türk Kizilay Manisa Sube Baskani Atilla Efendioglu toplantida yaptigi konusmada, Türk Kizilay'in misyonunun çok büyük oldugunu ve bu misyonun; Kizilay çalisanlarinin sorumluluklarini arttirdigini dile getirdi.

 

Efendioglu, söyle konustu:

 

'Kizilay Baskanligi görevimize Ramazan ayi olmasi nedeniyle hizli bir sekilde basladik. Sehrimizdeki ihtiyaç sahiplerine tek tek ulasarak, kapilarini çalip, gida kolilerimizle, alisveris çeklerimizle onlarin yaninda oldugumuzu gösteriyoruz. Türk Kizilay'in üstlendigi misyon oldukça büyük. Bu yüzden bizlerin omuzlarinda ki sorumluluk ise çok daha büyük. Çünkü sehrimizde bir kisi aç uyur, bir ihtiyaç sahibi kendisini yalniz hissederse, bunun vebali hepimizin boynundadir. Bizler Türk Kizilay ekipleri olarak hayirsever vatandaslarimizin bagislarini, ihtiyaç sahiplerine gönüllerini kirmadan, incitmeden; sag elin verdigini, sol ele göstermeden teslim edecegiz. Bizim üzerimize düsen, insan onuruna ve bizlere yakisan budur.'

 

Programa, Türk Kizilay Manisa Il Sube Baskani Atilla Efendioglu, Baskan Yardimcisi Hakan Yilmazbas, ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ilçe Baskanlari ve Ilçe Koordinatörleri katildi.


Cuma 26.5 ° / 14.3 °
Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °