MHP'li yönetici CHP'li başkanı ziyaret etti, görevden alındı

MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mevlüde Yalçıner, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'u makamında ziyaret ettiği için MHP İl Başkanı Varol Demirköse tarafından görevinden alındı.

Güncel 10.04.2022 11:43:14 0
MHP

Zonguldak MHP’de, Aile, Kadin ve Engellilerden sorumlu Baskan Yardimcisi olarak görev yapan Mevlüde Yalçiner, CHP Merkez Ilçe Baskani Ebru Uzun’u 30 Mart’ta makaminda ziyaret etti.

 

Ziyareti ardindan Uzun birlikte çekindikleri fotografi sosyal medyadan paylasti. MHP’liler fotografa tepki gösterince, MHP Il Baskani Varol Demirköse, yaklasik bir hafta sonra hiçbir açiklama yapmadan il yönetim kurulu üyelerinin haberlestigi sosyal agdan (WhatsApp) Yalçiner’in görevden alindigini yazdi.

 

'Tamamen keyfi bir uygulama'

Sözcü'nün haberine göre, 20 yildir MHP içinde siyaset yaptigi belirten Mevlüde Yalçiner, daha önce partisinden meclis üyeligi, Kadin Kollari Baskanligi yaptigi hatta 2019 yilinda Belediye Baskan aday adayi oldugunu söyledi.

 

Il Baskani Demirköse’nin yaptiginin onur kirici bir davranis oldugunu vurgulayan Yalçiner, “2 yil öncede kadin kollari baskanligi yaparken görevden alindigimi gazetelerden ögrenmistim. Simdi yine ayni uygulamaya maruz kaldim. Söylediklerine göre bu fotograf Genel Merkeze gönderilmis. Ama ben inanmiyorum. Tamamen keyfi bir uygulama. Zonguldak küçük bir yer ve herkes birbirini tanir. Ebru hanimi, siyasete girmeden önce de taniyordum. Pandemi nedeniyle bassagligi ziyareti yapamamistim. Bunun için ziyaretine gittim.

 

Farkli partilerde, farkli siyasi görüse sahibiz diye düsman mi olmamiz gerekiyor. Bunlar bizim görüsmemize engel degil. Partimle bir sorunum yok ama bu haksizlik ile sonuna kadar mücadele edecegim” dedi.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °