Türk Büro Sen Avukatları unutmadı

Türk Büro Sen Manisa Şubesi 5 Nisan Avukatlar Günü'nde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan Avukatları ve Hukuk Bürosu personellerini ziyaret ederek bu önemli günlerini çiçek takdim ederek kutladı.

Güncel 7.04.2022 15:13:00 0
Türk Büro Sen Avukatları unutmadı

“Yeni yönetimle daha güçlü sendikacılık” parolasıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Türk Büro Sen Manisa Şubesi 5 Nisan Avukatlar Günü'nde Avukatların ve hukuk bürosu personelinin önemli günlerini kutladı. Avukatların mesailerini hukukun üstünlüğü için harcadığını hak ve adaletten yana olduğunu kaydeden Türk Büro Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır, “Hukuk devletinin olmazsa olmazı olan Avukatların, adalet ve hukuk bürosu çalışanlarının günlerini Türk Büro Sen olarak kutluyoruz. Hakkın ve haklının yanında dimdik duran tüm yargı mensuplarını saygıyla ve şükranla selamlıyor bu önemli günde değil yılın 365 günü yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.

KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Türk Büro Sen Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri programları kapsamında ayrıca İŞKUR İl Müdürlüğü, Manisa Valiliği ve Yunusemre İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek Memurların talep ve sorunlarını dinledi.

İŞKUR İl Müdürü Eşref Aslan'ı ve Yunusemre İlçe Nüfus Müdürü Nurcan Güner'i de ziyaret eden Türk Büro Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri çözüm odaklı sendikacılıktan yana olduklarını kaydederek başarılı çalışmalarından dolayı Aslan'a ve Güner'e teşekkür ettiler.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °