SMA hastası Nazlıcan tedavi olmak için bekliyor

Iğdırlı Asya ve Yaşar Sağmış çiftinin 4,5 yaşındaki kızları Nazlıcan, SMA hastalığı ile mücadele ediyor. Baba Yaşar Sağmış, 'Kızım SMA hastası, iyileşmesini istiyorum. Dubai'de tedavi olabilir. Görüştük. Şimdilik istenen para

Yaşam 3.04.2022 17:56:25 0
SMA hastası Nazlıcan tedavi olmak için bekliyor

Igdirli Asya ve Yasar Sagmis çiftinin 4,5 yasindaki kizlari Nazlican, SMA hastaligi ile mücadele ediyor. Baba Yasar Sagmis, 'Kizim SMA hastasi, iyilesmesini istiyorum. Dubai'de tedavi olabilir. Görüstük. Simdilik istenen paranin yüze 3,5’ni tamamladik, diger kisim duruyor. Hayirseverlerden yardim bekliyoruz' dedi.

Igdir'da çocuklarina SMA teshisi konulan Asya ve Yasar Sagmis çifti, 4,5 yasindaki kizlari için valilik izniyle yardim kampanyasi baslatti. Kampanyada, Nazlican’in tedavisi için istenen paranin simdilik yüzde 3,5'i tamamlandi.

'NAZLICAN RAHAT NEFES ALSIN ISTIYORUM'

Anne Asya Sagmis, 'Bir anne olarak, çocugumun rahat nefes almasini istiyorum. Kizim yürümeli, okula gitmeli. Gün geçtikçe eriyor. Kizima destek olun, yardimci olun, iyilessin. Yetkililer yardim etsin, hayirseverler yardim etsin. Çocugum uyurken ben nefesini sayiyorum, acaba nabzi kaç oldu, acaba oksijen aliyor mu diye. Ben, Nazlican’in rahat nefes alsin istiyorum” dedi. 

Baba Yasar Sagmis ise 'Kizim SMA hastasi, iyilesmesini istiyorum. Dubai'de tedavi olabilir. Görüstük. Simdilik istenen paranin yüze 3,5’ini tamamladik, diger kisim duruyor. Hayirseverlerden yardim bekliyoruz' diye konustu.


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °