Özel insanlar Çanakkale'de

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Çanakkale şehitlerini ziyaret ederek dualar okuduklarını söyledi, kendilerine bu imkanı sağlayanlara teşekkür etti.

Güncel 29.03.2022 14:10:46 0
Özel insanlar Çanakkale

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, dernek üyeleriyle Çanakkale şehitlerini ziyaret ederek dualar okudu. Başkan Yasemin Yıldız, Çanakkale şehitlerini 38 akülü araçlı ortopedik engelli üyesi ve onlara refakat eden akraba ve yakınlarıyla ziyarette bulunduklarını, ulaşımlarını da biri Şehzadeler Belediyesi'nin tam donanımlı engelli aracı ve diğeri Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün yine tam donanımlı iki katlı konforlu araçları ile gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Yıldız, ziyaretle ilgili duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:

'Çanakkale Şehitliğimizi ziyaret ettik, bedenimizde engel olsa da şehitlerimize dua edecek yüreklere sahibiz. Bize bu imkanı sağlayan, her zaman, her yerde destek veren Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik'e ve ekibine, Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Yunus Öztürk'e ve engelsiz yürek taşıyan şoförlerimize, soyadı gibi güzel Çetin Şeker ile Ali ve İrfan kardeşlerimize, bize güzel bir seyahat yaptırdıkları için teşekkür ederiz. AK Parti Manisa Şehzadeler İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Emin Çipiloğlu ile AK Parti Çanakkale Eceabat İlçe Başkanımız Sayın İlker Güven ve İl Dernekler Müdürü Sayın Resul Karakurt'a, bizlere her konuda büyük destek olan kıymetli abimiz Müteahhit Sayın Celalettin Ariç ağabeyimize de desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız. Allah hepsinden yer, gök razı olsun, bizlere bu güzel imkanları veren, kanunlar çıkaran, engelli haklarını ve uygulamalarını arttıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanımıza da minnettarız, iyi ki varsınız. Destek var, engel yok, Allah nasip ederse bayramdan sonra da Konya turumuz var. Devletimiz bizimle her konuda ilgileniyor, dernek olarak bizler de devletimize, milletimize, destek veren herkese layık olmak için çalışıyoruz, iyi ki böyle güzel bir derneğimiz var.'


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °