Polise İhbar Etti Ama Kavga Dükkanında Devam Edince Oğlunun Arkadaşını Bıçakladı

Aksaray Ereğlikapı’da arkadaşıyla tartışan bir kişi, arkadaşının babasının dükkanına gidip tartışmayı sürdürdü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, daha önce polise ihbarda bulunan dükkan sahibi ve oğlu dükkana gelen hu

Asayiş 7.02.2022 17:52:07 0
Polise İhbar Etti Ama Kavga Dükkanında Devam Edince Oğlunun Arkadaşını Bıçakladı

Olay Ereğlikapı Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde, bugün öğle saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre Cuma T. (19) ile Hasan A. (26) daha önce aralarında bulunan husumet nedeniyle telefonda tartıştı. Tartışmanın ardından Hasan A. Cuma T.'nin babasına ait iş yerine giderek tartışmayı sürdürdü. Bu sırada iş yeri sahibi, Cuma T.'nin babası Mustafa T. polisi aradı ve ihbarda bulundu.

Daha sonra Mustafa T.'nin de dahil olduğu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Baba oğul birlikte darp ettikleri Hasan A.'yı kavga sırasında bıçakla yaraladı. Kavgayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıya müdahale etti.

Polis ekipleri de Hasan A.'yı bıçaklayan baba ve oğlu yakalayarak gözaltına aldı.

Oğlu Cuma T.'nin husumetli olduğu Hasan A. ile telefonda tartıştığını duyan Baba Mustafa T. olaydan önce husumetli olduğu Hasan A.'nın kendilerine zarar vereceği ihbarında bulunduğu ortaya çıktı. Olay yerinde yakalanan baba ve oğul, ekip araçlarına bindirilirken Baba Mustafa T. 'Benim dükkanımın buraya gelmiş. Beni öldürmeye gelmiş, ben ona arkadaşım sen git demedim mi? Sen git dedim ama uyardım ben onu uyardım git diye' dedi.

Cuma T. ve Mustafa T.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °