Meşhur Mücahit Birinci'den Skandal Protesto Yorumu

Ak Parti merkez karar yönetme kurulu üyesi Mücahit Birinci yine bir skandal ile gündeme geldi. Üst üste karıştığı iddialarla gündeme gelen Birinci bakalım bundan sonra hangi hareketiyle gündeme gelecek?

Güncel 4.02.2022 15:30:34 0
Meşhur Mücahit Birinci

Samsun'da Atatürk heykeline yapılan bölücü saldırı tüm yurtta protesto edildi. Samsunlular ise şehrin de simgesi olan heykele yapılan saldırıyı geniş çaplı eylemlerle kınadı. Samsunlu vatandaşların elele tutuşup heykelin etrafına siper olduklarını göstermek istedikleri eylemi Mücahit Birinci, Regaip Kandilinin olduğu günde dini hassasiyetleri suistimal ederek alaya aldı.

Mücahit Birinci, milli ve manevi değerleri hayli hassas olan Samsunlularla dalga geçerek onları Kabe etrafını tavaf etmeyip heykelin etrafını tavaf etmekle itham eden Birinci'nin Samsunlulardan özür dileyip dilemeyeceği merak konusu oldu. Daha önce de, evli olan Birinci'nin bir kadına yazmış olduğu ahlaksız mesajlar olduğu iddia edilmişti. Bunun üzerine Ak Parti MKYK Whatsapp grubundan atıldığı da çokkonuşulmuş fakat teyit edilmemişti.

 

 


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °