Bafetimti Gomis: Şampiyonluk yaşamak için Galatasaray'a geldim

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, şampiyonluk yaşamak için sarı-kırmızılı kulübe döndüğünü açıkladı

Spor 3.02.2022 16:24:01 0
Bafetimti Gomis: Şampiyonluk yaşamak için Galatasaray

Galatasaray'ın, 2017 Yılında İngiltere'nin Swensea City takımından kadrosuna katıp 1 yıl sonra Suudi Arabistan'ın Al- Hilal takımına sattığı Fransız golcü Bafetimbi Gomis, Arabistan takımından Galatasaray'a geri döndü. 3.5 yıl aradan sonra Galatasaray'a dönen 36 Yaşındaki Fransız yıldız, sarı kırmızılı kulübe dönme nedenini ''şampiyonluk yaşama isteği'' olarak açıkladı.

TRT Spor'a konuşan golcü futbolcu ''Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Bu sezon şampiyon olamayacağımızı biliyorum ama Galatasaray'ın alt lige düşmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Önümüzdeki sezon şampiyon olmak için geldim.'' diye konuştu.

'PARAYA İHTİYACIM YOK'

Galatasaray'da yer almak için paraya ihtiyaç duymadığını belirten tecrübeli futbolcu, 'Galatasaray'da yer almak için paraya ihtiyacım yok. Buraya başarılı olmak için geldim. Kontrat konusuyla ilgili söylentiler beni de rahatsız ediyor. Böyle bir durum söz konusu değil.'' dedi.

Galatasaray formasını yeniden terletebileceği için mutlu olduğunu kaydeden Fransız golcü, 'Yeniden Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum. Galatasaray'ı biliyorum ama yeni bir ekip, yeni arkadaşlar var. Çok çalışmak zorundayım. Bunu da biliyorum' şeklinde konuştu.


Perşembe 23.4 ° / 12.8 °
Cuma 25.1 ° / 14.6 °
Cumartesi 17.2 ° / 14.3 °