Milletin Vicdanı Selçuk Özdağ’ı Susturma Girişimi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ hakkında Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyeleri ile ilgili sözleri nedeniyle re'sen soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Güncel 14.01.2022 14:42:16 0
Milletin Vicdanı Selçuk Özdağ’ı Susturma Girişimi

Geçen sene Ocak ayının 15’inde Selçuk Özdağ’a bir suikast girişimi olmuştu. Cuma namazına giderken silahlı bir grubun saldırısına uğrayan Özdağ saldırıdan yaralı bir şekilde son anda kurtulmuştu. Suikasttan tam bir sene sonra ocak ayının 14’ünde ise bu kez Selçuk Özdağ hakkında soruşturulma açıldı.

Kendisine ulaştığımız Özdağ Enpolitik’e şu açıklamalarda bulundu: “Oldukça komik durumla karşı karşıyayız. Anayasayı çiğnetmeyiz dediğimiz için anayasayı korumakla görevli organlarca hakkımızda soruşturma açılıyor. Geçen senenin üzerinden bir yıl geçtikten sonra yapılan bu soruşturma bizi susturma hareketidir. Ömrümüz boyunca hiç kimseden ve hiçbir olaydan korkmadık. Bizi korkutacaklarını, susturacaklarını düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Son nefesimize kadar anayasaya sahip çıkacak; anayasayı çiğnemeye çalışanların karşısında çelik gibi duracağız.”


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °